ροή ειδήσεων

Απίστευτο δώρο 14χρονου στη ΕΛ.ΑΣ.- Τους έδωσε τις οικονομίες του για να πάρουν ασύρματο!


Η πράξη του δεν μπορούσε να περάσει έτσι και τον κάλεσε ο αρχηγός για να τον γνωρίσει από κοντά - Ο νεαρός μαθητής αιφνιδίασε τον Κωνσταντίνο Τσουβάλα, παρουσιάζοντάς του μια εργασία με τίτλο «10 λύσεις που θα αλλάξουν την Ελληνική Αστυνομία»Μια ευχάριστη έκπληξη, ένοιωσε σήμερα ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, στο πρόσωπο μιας ιδιαίτερης επίσκεψης που δέχτηκε στο γραφείο του.

Ο επισκέπτης ήταν ένας 14χρονος μαθητής γυμνασίου, ο Φάνης από την Πελοπόννησο, ο οποίος φαίνεται πως... έβαλε τα γυαλιά στους διάφορους ειδήμονες που μελετούν εδώ και χρόνια την ανασυγκρότηση της Αστυνομίας, ενώ παράλληλα «αιφνιδίασε» το προσωπικό απομακρυσμένου αστυνομικού τμήματος της Στερεάς Ελλάδας, όταν τους χάρισε τις οικονομίες του, για να αγοράσουν ασύρματο!

Συγκεκριμένα, ο 14χρονος μαθητής, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα στην ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας του και έκανε δωρεά τα χρήματα που είχε στον κουμπαρά του και τα οποία αποτελούσαν οικονομίες από τα κάλαντα.

Η πράξη του δεν μπορούσε να περάσει έτσι και τον κάλεσε ο αρχηγός για να τον γνωρίσει από κοντά.

Ο 14χρονος, είχε όμως και άλλον ένα... άσσο στο μανίκι, καθώς παρέδωσε στον Κωνσταντίνο Τσουβάλα και μια εργασία που έχει επιμεληθεί, με τίτλο «10 λύσεις που θα αλλάξουν την Ελληνική Αστυνομία».

Ο αρχηγός, που υποδέχτηκε τον 14χρονο Φάνη, μαζί με τον πατέρα του, συζήτησε για αρκετή ώρα μαζί του, τον ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά του και του υποσχέθηκε ότι θα μελετήσει προσεκτικά την εργασία του και θα την προωθήσει στις αρμόδιες επιτελικές υπηρεσίες του σώματος.

Σημειώνεται, ότι ο μαθητής έχει όνειρο να γίνει αστυνομικός και εκτός από την προσφορά των οικονομιών του, για την αγορά ασυρμάτου, στην περιοχή που διαμένει μόνιμα, στην Πελοπόννησο, πηγαίνει σχεδόν καθημερινά, τις ελεύθερες ώρες, στο αστυνομικό τμήμα και προσφέρει τις υπηρεσίες του, όπου μπορεί.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αποκάλεσε τον 14χρονο «φαινόμενο» και τον πήγε στον γενικό γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη, ο οποίος τον συνεχάρη για τη χειρονομία του και τον ευχαρίστησε για την αγάπη του προς την Ελληνική Αστυνομία.

Ο αρχηγός του σώματος ξενάγησε τον νεαρό Φάνη και τον πατέρα του σε υπηρεσίες του αρχηγείου, τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα και ευχήθηκε ολόψυχα στον 14χρονο μαθητή να εκπληρώσει το όνειρο του να γίνει αστυνομικός όταν μεγαλώσει.

Τέλος, ο 14χρονος ξεναγήθηκε στο επιχειρησιακό κέντρο της Άμεσης Δράσης Αττικής, στον Θάλαμο Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου της Κυκλοφορίας, ενώ είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μία σύντομη «περιπολία» με όχημα της Άμεσης Δράσης.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *