ροή ειδήσεων

Χειρουργήθηκε το 20 μηνών κοριτσάκι που δέχτηκε επίθεση από ροτβάιλερ


Δύσκολα τα επόμενα 24ωρα για την έκβαση της επέμβασης - Η γενική κλινική κατάσταση του 20μηνου κοριτσιού κρίνεται καλή

Στον μακρύ και δύσκολο δρόμο της αποκατάστασης της οφθαλμικής βλάβης που του προκάλεσε η επίθεση από το ροτβάιλερ εισήλθε πλέον το 20 μηνών μωρό από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, με τους ειδικούς να είναι συγκρατημένοι ως προς την πρόγνωση.

Έπειτα από την χθεσινοβραδινή διακομιδή της από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Αγία Σοφία» της Αθήνας, η μικρή ασθενής υποβλήθηκε σε απεικονιστικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί η έκταση της βλάβης στο αριστερό της μάτι και ακολούθως να αποφασιστεί εάν χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η αξονική τομογραφία έδειξε πως η οφθαλμική βλάβη είναι βαριά, ίσως και μη αναστρέψιμη, ωστόσο οι εξειδικευμένοι γιατροί της Οφθαλμολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Παίδων έκριναν πως πρέπει να προχωρήσουν στη χειρουργική πράξη, εξαντλώντας κάθε δυνατότητα που τους δίδει η επιστήμη.

Από το μεσημέρι που ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση το μωρό νοσηλεύεται σε θάλαμο της Οφθαλμολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία». Η γενική κλινική κατάσταση του 20μηνου κοριτσιού είναι καλή.

Σε ό,τι αφορά το κάταγμα ινιακού οστού που προκάλεσε στο κεφάλι του παιδιού το σκυλί ράτσας ροτβάιλερ αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από τους νευροχειρουργούς.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *