ροή ειδήσεων

Ρόδος: Φυλάκιση οκτώ μηνών για το θάνατο 27χρονης από τζετ σκι


Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων σε 48χρονο ιδιοκτήτη θαλασσίων μέσων αναψυχής, για το θάνατο 27χρονης από τη Πάτρα, το καλοκαίρι του 2009, στο Φαληράκι της Ρόδου.

Η υπόθεση εκδικάστηκε προχθές από το δικαστήριο μετά από έφεση που είχε ασκήσει δια του δικηγόρου του ο 28χρονος κατά της απόφασης που είχε εκδοθεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε βάρος του, τον Ιανουάριο του 2016. Ωστόσο ο 48χρονος δεν κατάφερε να μειώσει ούτε μέρα τους οκτώ μήνες φυλάκισης που του είχαν επιβληθεί πρωτόδικα, καθώς και το δευτεροβάθμιο δικαστήριο του διατήρησε την ίδια ποινή.


Το τραγικό περιστατικό είχε σημειωθεί τη Κυριακή 23 Αυγούστου στις 7 παρά 20 το απόγευμα. Η 27χρονη Ε.Γ, έκανε τις διακοπές της στο νησί μας και διέμενε σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η rodiakigr, η κοπέλα είχε πάει για μπάνιο στη παραλία και εικάζεται πως έκανε μακροβούτι μπαίνοντας στο «διάδρομο» των θαλασσίων σπορ. Την ώρα εκείνη το σκάφος 48χρονου από τις Καλυθιές που λειτουργεί θαλάσσια μέσα αναψυχής στη περιοχή, ξεκινούσε από την ακτή μαζί με έναν Κύπριο πελάτη, ο οποίος επρόκειτο να κάνει θαλάσσιο «Σκι».

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και χωρίς ο 48χρονος να αντιληφθεί το παραμικρό, η κοπέλα τραυματίστηκε από το ταχύπλοο σκάφος.

Αμέσως ο 48χρονος σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, προσωπικό του οποίου έσπευσαν στη περιοχή, καθώς και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε στο νοσοκομείο την 27χρονη όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Ο 48χρονος χειριστής του σκάφους που συνελήφθη, προσήχθη ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος και άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερος.

Προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/7/16 22:19

    προσήχθη ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος και άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερος. ΩΡΑΙΟ ΕΤΣΙ ,,,ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΡΙΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟς Ο ΚΩΛΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΣ ,,ΩΡΑΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *