ροή ειδήσεων

Στις κάλπες την Κυριακή 3 Ιουλίου 25.000 Πολιτικοί Μηχανικοί


Tην προσεχή Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 θα διεξαχθούν σε όλη την Χώρα εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος, για τη διετία 2016-2018.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί σε 61 εκλογικά τμήματα, 6 στην Αθήνα στο κτήριο του ΤΕΕ και 55 στην Περιφέρεια.

Τα εκλογικά τμήματα στην Περιφέρεια θα λειτουργήσουν στα γραφεία των Περιφερειακών Τμημάτων ή των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΤΕΕ και συγκεκριμένα στις πόλεις: Άγιος Νικόλαος*, Αγρίνιο, Άμφισσα, Άρτα, Βόλος, Δράμα, Ζάκυνθος, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Καστοριά*, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κως*, Λαμία, Λάρισα, Λιβαδειά, Μυτιλήνη, Ναύπλιο, Ξάνθη, Πάτρα, Πρέβεζα, Ρέθυμνο, Ρόδος, Σάμος, Σέρρες, Σπάρτη, Τρίπολη, Χαλκίδα, Χανιά, Χίος.

Επίσης, ψηφοφορία θα διεξαχθεί στις πόλεις: Αλεξανδρούπολη, Βέροια*, Γιαννιτσά, Γρεβενά, Κάλυμνος, Κεφαλονιά, Λευκάδα, Μύκονος, Νάξος, Πύργος, Ρέθυμνο, Σάμος, Σαντορίνη, Σίφνος, Σύρος, Τρίκαλα, Φλώρινα*, Χαλκιδική.

Τα μέλη του Σ.Π.Μ.Ε. μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα των παραπάνω πόλεων που βρίσκονται κατά την ημέρα της ψηφοφορίας.

Στις εκλογές της 3ης Ιουλίου 2016, τη ψήφο των 25.000 Μηχανικών περίπου, μελών του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος διεκδικούν οι εξής δέκα (10) παρατάξεις :

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΔΚΜ)

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ Π.Μ. (ΔΗ.ΣΥ. ΠΟΛ. ΜΗΧ.)

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ

ΔΥΝΑ.ΜΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (ΕλΕΜ)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Π.Μ (ΠΡΕΣΑ)

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΡΕΙΣΤΕΡΑΣ Π.M.

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Π.Μ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Π.Μ.

Με πρωτοβουλία του προεδρείου του ΔΣ εξελίσσεται καμπάνια (στο διαδίκτυο) για την αύξηση της συμμετοχής των Πολιτικών Μηχανικών με σύνθημα ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/7/16 05:34

    ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ
    ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
    ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ Ο.Η.Ε

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ

    ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΟΙ

    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΑΝΙΚΗΤΟΙ

    ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΔΙΚΤΗΤΩΝ ΕΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/7/16 05:35

    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ, ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΜΑΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
    • ΠΟΛΛΟΙ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΙΑΤΡΟΙ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Κ.Α., ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗ ΜΑΘΗΣΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΟΥΣΕ ΜΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ, ΓΝΩΜΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΝΟΣΦΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/7/16 05:37

    • ΦΟΡΑΝΕ "ΠΟΔΙΕΣ" ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΘΡΕΨΕ, ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ, ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ, ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΔΡΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΕΦΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ - ΓΝΩΣΗΣ - ΝΟΗΣΗΣ.
    • ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΩΣ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΤΙΤΛΟ ΧΡΕΟΥΣ..
    • ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ.
    • ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ. ΜΕ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ.
    • ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ, ΤΙΣ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/7/16 05:39

    ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ), ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΙΔΩΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΜΟΔΑ, ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΣΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ, ΥΠΟΒΙΒΑΣΑΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΤΟΥ ΠΥΛΩΝΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΣΕ ΦΤΗΝΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ, ΥΠΟΒΙΒΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΑΝΔΡΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΦΥΣΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥΣ. ΈΤΣΙ ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΦΥΛΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΝΕΟΣ ΤΟΚΟΣ - ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΖΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΦΥΛΩΝ;;;;
    • ΤΟ ΠΑΡΑΦΥΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΦΥΣΗ, ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΩΣ ΛΟΓΙΚΗ, ΤΟ ΑΠΡΕΠΕΣ ΩΣ ΕΥΠΡΕΠΕΣ, ΤΟ ΨΕΜΑ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
    • ΜΑΣ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΞΕΝΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΜΑΣ ΟΥΣΙΑ.
    -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/7/16 05:41

    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ;
    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ;
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΑ Η' ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΔΥΣΟΔΙΑ;
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΜΕΙΤΑΙ ΣΕ 12 ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ, ΙΣΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!
    ΔΙΑΛΕΞΕ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΒΡΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» «Ε.ΣΥ». ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΜΕΛΕΤΗΣΕ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΛΑΘΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΓΜΑ!
    ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΦΑΞΕ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ.
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
    ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ
    ΥΠΕΡΕΧΕΙΣ
    Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/7/16 05:44

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ε.ΣΥ==
    Για πρώτη φορά παρέχεται η δυνατότητα στους Έλληνες πολίτες , να αποπληρώσουν νόμιμα κάθε οφειλή τους προς το ΔΗΜΟΣΙΟ , τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, αλλά και τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ και να διασώσουν τις περιουσίες τους.
    Από την επί δεκαετίες μεθοδευμένη δήμευση , που δολίως και συντονισμένα επιχειρείται , από τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ εντός και εκτός της Ελλάδος , με σκοπό να καταστούμε από κυρίαρχοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ εσαεί δεσμώτες , ενός χαλκευμένου, επαχθούς και επονείδιστου χρέους.

    ==ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ( ΕΝΦΙΑ-ΦΟΡΟΣ-Φ.Π.Α- ΤΕΛΗ ΚΛΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ κ.λ.π) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΙΚΑ-ΤΕΒΕ )

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ , κατέθεσε προσωπικά , νόμιμα και με πάσα ευθύνη των πράξεών του, προτάσεις χρηματοδότησης προς την
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ήτοι:

    α) Ποσό ύψους 600 Δις. Δολ. Αμερικής από το 2012.

    β) Ποσό ύψους 2,3 Τρις Ευρώ , από το 2013 (Χρηματοδότηση όλων των έργων υποδομών των δήμων της Ελλάδος)
    γ)Ποσό ύψους 115 Τρις Δολ. Αμερικής από το 2007 (Ισολογισμός της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/7/16 05:45

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ- ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ, με υπογραφές Κου ΠΑΠΟΥΛΙΑ-Προέδρου της Δημοκρατίας, Κου ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ-Υπουργού Οικονομικών, Κου ΒΑΣΙΛΑΚΗ Πρέσβη της Ελλάδος στα Ηνωμένα Εθνη & 40 παγκόσμιων θεσμών)
    Για την εξαγορά του εξωτερικού χρέους την κάλυψη των νέων αναγκών για αειφόρο ανάπτυξη και ευημερία, την κεφαλαιοποίηση των τραπεζών , καθώς και την αποπληρωμή των ιδιωτικών ή εταιρικών οφειλών προς το δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες.
    Οι πιο πάνω κατατεθειμένες οικονομικές προτάσεις, έχουν παντιοτρόπως θεωρηθεί, αναγνωστεί, και κυρωθεί, σύμφωνα με τον τρόπο που επιτάσσει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ αλλά και η παγκόσμια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ , ως προς την εγκυρότητα, γνησιότητα, αξία και ισχύ.
    Το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ παρά την δυνατότητα που επανειλημμένως του δόθηκε, προκλητικά και απροσχημάτιστα μέχρι σήμερα, δεν αξιοποίησε αυτή τη δυνατότητα, με αποτέλεσμα ένα ολόκληρο ΕΘΝΟΣ να έχει καταδικαστεί σε καθολική ομηρία από τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/7/16 05:46

    Ενημερώνουμε όλους τους ==,ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ== ότι έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα ως ΣΥΓΚΥΡΙΟΙ αλλά και ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ επί των προαναφερθέντων κεφαλαίων, καθώς και υποχρέωση που απορρέει εκ του συντάγματος, να δώσουν την εντολή και να εξουσιοδοτήσουν τους αρμόδιους δημόσιους λειτουργούς, να εισπράξουν αντ’ αυτών και για λογαριασμό τους το εξ’ αδιαιρέτου μερίδιο που τους αναλογεί.
    Όλα τα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσης –Ε.ΣΥ. στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό , θα αναλάβουν ατελώς την εποπτεία της ορθής συμπλήρωσης των αιτήσεων, θα προμηθεύσουν τα σχετικά έγγραφα, θα συντονίσουν την επίδοση των σχετικών εξωδίκων προς κάθε δημόσια υπηρεσία, ασφαλιστικό ταμείο ή τράπεζα , καθώς και θα επιμεληθούν της εκτέλεσης της ως άνω διαδικασίας.
    Σε περίπτωση που κάποιος είναι κάτοικος της περιοχής μας και θέλει να κάνει το εξώδικό του προς κάποια άλλη εφορεία , τράπεζα ή ασφαλιστικό ταμείο, απλά θα εξουσιοδοτήσει κάποιο άλλο άτομο κάτοικο της περιοχής που είναι η υπηρεσία που ενδιαφέρεται και απευθυνόμενος στο ανάλογο γραφείο Ε.ΣΥ. της περιοχής , θα ολοκληρώσει την διαδικασία.

    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    Ε.ΣΥ ΡΟΔΙΩΝ 1 ΚΟΔΡΙΚΤΩΝ 62 ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΤΗΛ 2241600722
    Ε.ΣΥ ΡΟΔΙΩΝ 2 ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ 2 2241304229

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/7/16 05:48

    Ο ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ== Ε.ΣΥ
    ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΓΕΛΕΙ

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ
    ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ

    ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ/ ΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/ ΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ
    ΑΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΤ 2012 .
    (ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ…)..

    Π.Χ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ 4 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ 80.000 ΕΥΡΩ

    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ .ΥΨΟΥΣ 4.300.000.000.000. ΕΥΡΩ.
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ……..

    ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ .
    OΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΕΦΟΡΙΑ- ΙΚΑ-ΤΕΒΕ -ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ.

    - Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΦΟΡΟΛΟΓΙΤΗ.

    - Ο Φ.Π.Α ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 13%

    -ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ .
    ΜΟΝΩ 50 ΕΥΡΩ.
    ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.

    - ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

    - ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΗΤΕΡΑ

    -ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ -ΠΑΙΔΕΙΑ- ΝΕΡΟ ΚΛΠ.

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

    ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ
    εξαγορά όλων των κόκκινων δανείων που
    υπάρχουν στις Τράπεζες σήμερα από το Πιστωτικό Ίδρυμα της Πολιτείας. .

    ΓΕΩΡΓΙΑ-ΤΟΥΡΙΣΜΟ- ΕΝΕΡΓΕΙΑ- ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΛΠ
    OΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΤΑΤΗΘΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2012 ΥΠΕΡ
    ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    TI ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ?
    ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ

    ΕΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

    ΕΛΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *