ροή ειδήσεων

Βραβεύτηκαν τουρίστες που πάνε στη Ρόδο 41 χρόνια


Λάτρεψαν το νησί από την πρώτη επίσκεψη το 1975


Ειδικοί έπαινοι σε τέσσερις ακόμη φίλους της Ρόδου απονεμήθηκαν με απόφαση του δημάρχου της Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκου, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών του νησιού. Την απονομή έκανε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Επικοινωνίας και ΜΜΕ Τέρης Χατζηϊωάννου.

Πρόκειται για την κυρία Helga και για τον κύριο Klaus Gaida από τη Γερμανία οι οποίοι φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 50η φορά και οι οποίοι διαμένουν σταθερά στο ξενοδοχείο «Calypso Hotel».

Το ζεύγος Gaida δήλωσε ότι για πρώτη φορά επισκέφθηκε τη Ρόδο το 1975 και έκτοτε την επισκέπτεται κάθε χρόνο ανελλιπώς. Συνολικά έχει έρθει στη Ρόδο 41 χρονιές και για 50η φορά, καθώς κάποιες χρονιές την επισκέφθηκε δύο φορές.

Τιμητική διάκριση δόθηκε και στον Frank Sterckx από το Βέλγιο, ο οποίος φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 20η φορά. Ο κ. Sterckx διαμένει σταθερά στο ξενοδοχείο «Blue Horizon» μαζί με τη σύντροφό του κυρία Jitka Kivit Novothy από την Ολλανδία, η οποία, επίσης, έλαβε τιμητική διάκριση καθώς φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για δέκατη φορά. Και οι δύο δήλωσαν ότι όταν έρχονται στη Ρόδο νιώθουν σαν να έρχονται στο σπίτι τους, καθώς πλέον έχουν πολλούς φίλους στο νησί.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *