ροή ειδήσεων

Σε δίκη οδηγείται 66χρονος που σκότωσε ένα σκυλί με φτυάρι


Η ιδιοκτήτρια του σκύλου και γειτόνισσα του κατηγορούμενου καταγγέλλει ότι ο δράστης χτύπησε κατ’ επανάληψη το ζώο, όταν αυτό μπήκε στη μη περιφραγμένη αυλή του σπιτιού του. Ο 66χρονος υποστηρίζει ότι το σκυλί ήταν απειλή για τα οικόσιτα πτηνά και αιγοπρόβατα που κατέχει.

Με την κατηγορία ότι τραυμάτισε θανάσιμα τον σκύλο της γειτόνισσάς του, χτυπώντας τον με φτυάρι, θα οδηγηθεί σε δίκη ένας 66χρονος στις Σέρρες.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 34χρονης ιδιοκτήτριας, ο δράστης φέρεται ότι χτύπησε κατ’ επανάληψη το ζώο, όταν αυτό μπήκε στη μη περιφραγμένη αυλή του σπιτιού του.

Ο ίδιος φαίνεται να αντιτείνει ότι το σκυλί κινήθηκε επιθετικά προς τα οικόσιτα πτηνά και αιγοπρόβατα που κατέχει.

Ο 66χρονος οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι με την αυτόφωρη διαδικασία στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Σερρών, και αφέθηκε ελεύθερος έως τη δίκη, που ορίστηκε για τις 21 Ιουλίου.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/7/16 07:00

    Είναι σωστό που ο νόμος προστατεύει έτσι τα ζώα... Καλό θα ήταν όμως να τα προστατεύουν και οι φιλοζωϊκές με την συνδρομή πάλι του νόμου και απο τους ηλίθιους ιδιοκτήτες και ειδικά όταν έρχονται στην γνώση τους περιστατικά ή ακόμα έχουν κληθεί και επιτόπου εκεί που υπάρχει το πρόβλημα...πχ Ενας μαλάκας στην Τελχινών στο Καρακόνερο έχει 2 σκυλιά γαιδούρια αμολημένα συνέχεια και γαυγίζουν όλη την νύχτα και μάλιστα είναι αρκετά επιθετικά... Ολη μέρα βολτάρουν σε ακτίνα 3-4 οικοδομικά τετράγωνα και το βράδυ γίνεται της πουτάνας. Πολλές φορές δε, φέρνουν και παρέα.. Εκει να δείτε τι γίνεται. Εχω δει να σκοτώνουν τουλάχιστον 6 γάτες. Η μία από αυτές ήταν ενός μικρού κοριτσιού που πλάνταξε στο κλάμα. Το μεγαλύτερο κακό γίνεται αν μια γάτα καταφύγει στη μηχανή αυτοκινήτου. Εκεί λυσάνε και έχουν κάνει και μικροφθορές σε ξένη περιουσία... Ο δε καραγκιόζης αφεντικός και η τσατσά μάνα του σε παρατηρήσεις που τους γίνονται, στα τέτοια τους... Οι περισσότεροι στη γειτονιά δεν μιλάνε γιατί ο αφεντικός είναι μεγάλη λέρα. Επειδή αυτό συμβαίνει κοντά ένα χρόνο, τελικά ένας κάλεσε την φιλοζωϊκή πριν ένα μήνα, αλλά η κατάσταση παραμένει ως έχει. Υπάρχουν περιπτώσεις που τα σκυλιά έχουν φάει αρκετές κλωτσιές μεταμεσονύχτιες ώρες από μερικούς ένοικους "φυντάνια" της περιοχής. Είμαι σίγουρος ότι αν δεν γίνει κάτι και λόγω της "φύσης" του χαρακτήρα των αφεντικών, τελικά κάποιος θα τα κεράσει σουβλάκι "Λιβαδειάς" και απλά το περιστατικό θα καταγραφεί ως μια άλλη περίπτωση βίας προς τα ζώα. Κύριοι υπεύθυνοι κάντε κάτι να σώσετε αυτές τις ψυχές από το βέβαιο τέλος τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *