ροή ειδήσεων

Η 7η τέχνη δίνει ραντεβού με τους σινεφίλ στην Πάτμο 21 - 27 Ιουλίου


​Mυστικά κι αλήθειες της 7ης Τέχνης για έκτη χρόνια θα συναντηθούν στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτμου, το φεστιβάλ που έγινε θεσμός και τόπος συνάντησης κινηματογραφιστών και σινεφίλ απ' όλο το κόσμο.

Μεγάλου και μικρού μήκους ταινίες, καθώς και ντοκιμαντέρ, καταγράφουν την ζωή από διαφορετικές γωνίες, διαφορετικές φωνές και χρώματα. Σεμινάρια, εργαστήρια, ομιλίες γύρω από την Τέχνη του Κινηματογράφου αποτελούν κάθε χρόνο ένα σημαντικό μέρος της διοργάνωσης.


Το νησί της αποκάλυψης από τις 21 έως τις 27 Ιουλίου θα γεμίσει εικόνες, μουσικές, λόγια και ματιές που θα αφήσουν τη φαντασία να ταξιδέψει σε επιλεγμένους χώρους, αλλά και κουβέντες στα δρομάκια, στις πλατείες, τα καφέ, σε παραλίες και πεζούλια.

Τις ημέρες του διεθνούς φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν και μια σειρά από συναυλίες, αφιερωμένες σε μεγάλους μουσικούς όπως ο Μάνος Χατζηδάκις. Η Πάτμος και η μαγεία του σινεμά είναι ένας μοναδικός συνδυασμός που σας καλούν να τα ζήσετε μαζί από κοντά γιατί οι λέξεις δεν αρκούν για να το περιγράψουν.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *