ροή ειδήσεων

8 εντυπωσιακά ξενοδοχεία που άνοιξαν μέσα στο 2016 στην Ελλάδα - 1 στη Ρόδο


Η τουριστική βιομηχανία βάζει μπρος τις μηχανές της για τα καλά στην χώρα μας
καθώς νέα ξενοδοχεία αξιώσεων δημιουργούνται σε όλη την χώρα. Ήδη στα μισά του χρόνου έχουν ανοίξει δεκάδες μονάδες όλων των τύπων. Από αυτές το news247 παρουσιάζει τις πλέον αξιόλογες. Να αναφέρουμε πληροφοριακά ότι αρκετές φωτογραφίες αφορούν γραφικές απεικονίσεις καθώς κάποια ξενοδοχεία άνοιξαν πολύ πρόσφατα (π.χ. Thassos Grand Resort) και οι διοικήσεις τουςδεν έχουν προχωρήσει σε φωτογράφιση των χώρων τους.


1. Thassos Grand Resort

Μετά από 8 χρόνια γραφιοκρατικών διαδικασιών και καθυστερήσεων το Thassos Grand Resort ανοίγει επιτέλους τις πόρτες του. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σύγχρονο ξενοδοχείο του νησιού καθώς διαθέτει 173 δωμάτια, τέσσερις εξωτερικές πισίνες, spa, δύο εστιατόρια και δύο μπαρ. Το ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται στον κόλπο του Οσίου Ιωάννη Λουκά, αποτελεί επένδυση ύψους 15 εκατ. ευρώ του Βούλγαρου επιχειρηματία Λουκάν Λουκάνοφ ο οποίος δραστηριοποιείται κυρίως στην βιομηχανία των καλλυντικών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην Θάσο ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες και την λειτουργία του και το Sentido Thassos Imperial στην παραλία Παχύ. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο εκμεταλλεύεται ο διεθνής τουριστικός όμιλος Thomas Cook.

























2. Miraggio Thermal Spar Resort

Άνοιξε τις πόρτες του στο τέλος Μαϊου στην περιοχή Κάνιστρο στην κατάληξη της χερσονήσου της Κασσάνδρας. Το Resort, το οποίο αναπτύχθηκε σε έκταση 330 στρεμμάτων, είναι χτισμένο αμφιθεατρικά με θέα προς τον κόλπο του Τορωναίου και την Σιθωνία. Διαθέτει 300 δωμάτια τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά 900 άτομα. Η συντριπτική πλειοψηφία των δωματίων είναι σουίτες με 48 να διαθέτουν ιδιωτική πισίνα. Το μέγεθος των δωματίων κυμαίνεται από 36 τ.μ.έως 90 τ.μ.. Διαβάστε τι είχε γράψει το news247 με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του.


















































3. Hydrama Grand Hotel

Το γεγονός της χρονιάς για την πόλη της Δράμας καθώς οι ιστορικές καπναποθήκες Σπήρερ στο κέντρο της πόλης μετατράπηκαν σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο με 9 σουίτες και 64 δωμάτια. Πρόκειται για μια επένδυση που πραγματοποίησε ο Χανιώτης επιχειρηματίας Μανώλης Λεδάκης ο οποίος πήρε την απόφαση αυτή το 2004. Το τετραόροφο κτήριο δημιουργήθηκε το 1924 από τον Αυστριακό αρχιτέκτονα Konrad von Vilas.

























4. Anemos Luxury Grand Resort

Άνοιξε τις πόρτες του στην Γεωργιούπολη στα Χανιά στις 10 Μαΐου. Το Resort 5 αστέρων διαθέτει μεζονέτες, σουίτες και συνολικά 240 δωμάτια με θέα στο Κρητικό Πέλαγος και τα Λευκά Όρη. Διαθέτει επίσης 3 εστιατόρια, 4 μπαρ, κέντρο spa, 4 μεγάλες πισίνες (εκ των οποίων η μία θερμαινόμενη) 60 ιδιωτικές.



































5. Santo Maris Oia Luxury Suites and Spa

To πολυτελές συγκρότημα 5 αστέρων αποτελείται από 44 σουίτες και τέσσερις βίλες αποτελεί την πρώτη κίνηση του ομίλου Μεταξά εκτός Κρήτης. Πρόκειται για μία επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ και βρίσκεται μόλις 350 μ. από το κέντρο της Οίας. Η μονάδα διαθέτει κέντρο σπα και 4 εξωτερικές πισίνες ενώ σε κάθε σουίτα βρίσκεται ιδιωτικό εξωτερικό τζακούζι.






























6. Casa Cook Rhodes

To έκτο κατά σειρά brand του διεθνούς τουριστικού ομίλου Thomas Cook, το Casa Cook έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Κολύμπρια της Ρόδου. Δεν πρόκειται ακριβώς για νέο ξενοδοχείο καθώς ουσιαστικά μιλάμε για ανακαίνιση του πρώην Sunprime Resort White Pearl 90 δωματίων.






























7. Domes Noruz

Σε λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου, θα ανοίξει τις πόρτες του - μόνο σε ενήλικες, δεν θα δέχεται παιδιά - το Domes Noruz στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά. Θα διαθέτει υπερσύγχρονο κέντρο Spa και 2 πισίνες ενώ όλοι οι τύποι των 82 καταλυμάτων διαθέτουν μεγάλα υπαίθρια σαλόνια και εξωτερικές μπανιέρες και υδρομασάζ ή μικρές πισίνες.








































+1 Villa 20

Δεν είναι ξενοδοχείο αλλά το μέγεθος του ξεπερνάει ολόκληρα συγκροτήματα ξενοδοχείων ενώ και το κοστος διανυκτέρευσης ξεπερνάει αυτό ενός ξενοδοχείου 100 δωματίων. Ο λόγος για την έπαυλη Villa 20 που άνοιξε τον περασμένο Απρίλιο στον χώρο του ξενοδοχείου Amanzoe στο Πόρτο Χέλι στην Πελοπόννησο. Διαβάστε τι είχε γράψει το news247 με αφορμή την έναρξη λειτουργία της.
















Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *