ροή ειδήσεων

Επιχειρηματίες και κάτοικοι βάζουν τάξη στη bar street στη Ρόδο


Πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση της εικόνας της οδού Ορφανίδου (bar street) και του ευπρεπισμού της, έχει αναλάβει και φέτος ο νεοσύστατος Σύλλογος Καταστηματαρχών Νεοχωρίου.

21 επιχειρηματίες έχουν συστήσει σύλλογο, που βρίσκεται πλέον σε αγαστή συνεργασία με τους κατοίκους, έχοντας λάβει μέτρα για την ευταξία στην περιοχή.

Ο σύλλογος έχει προμηθευτεί συσκευές ηχομέτρησης και έχει επιβάλει στα μέλη του να εκπέμπουν μουσική σε συγκεκριμένο όριο.

Oι υπάλληλοι αυτοί του συλλόγου διενεργούν ηχομετρήσεις στην περιοχή, ενώ μεριμνούν ώστε να μην εκδηλώνονται καβγάδες και παραβατικές συμπεριφορές.

Ο σύλλογος μετά την διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στον πεζόδρομο με την τοποθέτηση μπαρών στις δύο εξόδους, προχώρησε παραπέρα, σφραγίζοντας τους κάθετους δρόμους προς την οδό, με πλέγματα.

Σταμάτησαν με τον τρόπο αυτό το φαινόμενο αλλοδαπών να ουρούν σε σοκάκια, αλλά και ορισμένους επιτήδειους που διακινούσαν ουσίες.

Οι κάθετοι δρόμοι έχουν στολιστεί με λουλούδια και η πρόσβασή τους γίνεται μόνο από τους κατοίκους.

Μέτρα ελήφθησαν επίσης για την απομάκρυνση αθίγγανων, που εγκαθίσταντο καθημερινά στην οδό και πωλούσαν λουλούδια, προβαίνοντας σε άγρα πελατών, ενώ πιθανολογείται ότι ορισμένοι διέπρατταν κλοπές εις βάρος τουριστών.

Επιπλέον έχουν προσλάβει με κοινό ταμείο εταιρεία security και καθημερινά 4 υπάλληλοι της διενεργούν ελέγχους κατά μήκος του δρόμου.

Ο σύλλογος τονίζει ότι τα φαινόμενα κλοπών, οι συμπλοκές και οι σεξουαλικές επιθέσεις έχουν εκλείψει και η εικόνα της οδού Ορφανίδου δεν είναι αυτή των προηγούμενων χρόνων.

Χθες μάλιστα είχαν συνάντηση με την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου δηλώνοντας μεταξύ άλλων και την δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι μόνο φέτος έχουν γίνει 3 καταγγελίες για δήθεν βιασμούς από αλλοδαπές με εμφανιζόμενους ως δράστες ομοεθνείς τους, οι οποίες δεν άντεχαν στην λογική με αποτέλεσμα οι κατηγορούμενοι να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς όρους αλλά ταυτόχρονα να έχει γίνει δυσφήμιση για το σύνολο των καταστημάτων της οδού.
newsbeast
δημοκρατική

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/7/16 16:43

    η μουσικη μετα τις 12 δυναμωνει αντι να χαμηλωνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/7/16 18:14

    ρε μαλακες θελετε τα λεφτα απο τα τουριστακια και μετα παραπονιεστε για την κατασταση??? αφηστε ρε να διασκεδασει ο κοσμος οπως θελει. γαμισατε το φαλιρακι και πατε να κανετε τα ιδια με την ορφανιδου. σε μερικα χρονια οπως παει το πραγμα δεν θα κυκλοφωρει τουριστας εκτος ξενοδοχειου(αν ακομα υπαρχει τουρισμος)...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/16 19:02

      Βρε Μ@λακα Ελληνα που μιλας κιολασ. Εαν θελοθμε ντισκο, μπαρ κ.τ.λ. να τα κανουν σε έρημη περιοχή, μακρια απο ξενοδοχεια, μακρια απο σπιτια, Στο φαλιρακη εχει ξενοδοχεια που ο κοσμος θελη το βράδυ την ησυχία τού. Εχει πολα μεροι στην Ροδο, να κάνεις ντισκο μπαρ χωρισ να ενοχλουντε οι Ροδιτεσ και οι ξενοι πελάτες μας που θελουν την ησυχία τούς την νύχτα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/7/16 20:39

      Όλοι οι ανορθόγραφοι εδώ μαζεύονται?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/7/16 22:38

    ΓΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΤΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *