ροή ειδήσεων

Έκανε τις αρχές να “τρέχουν παντού” και τη βρήκαν να… απολαμβάνει το μπάνιο της!


Εκείνη συνέχιζε τις διακοπές της και ολόκληρος μηχανισμός είχε κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό και διάσωσή της επειδή εκείνη ξέχασε να ενημερώσει ότι δεν χρειαζόταν πια διάσωση…

Σώα και αβλαβής βρέθηκε η τουρίστρια η οποία αγνοείτο από χθες έχοντας θέσει σε κινητοποίηση ολόκληρο μηχανισμό για τον εντοπισμό της.

Η 25χρονη τουρίστρια από το Ισραήλ, είχε καλέσει χθες πανικόβλητη τον έκτακτο αριθμό ανάγκης 112 προλαβαίνοντας να ζητήσει βοήθεια πριν πέσει το σήμα του τηλεφώνου.

Από χθες μέχρι και σήμερα είχε στηθεί ολόκληρη επιχείρηση από τις αρχές για τον εντοπισμό και τη διάσωσή της, με τον μηχανισμό να βρίσκεται σε συναγερμό καθώς η κοπέλα στην τελευταία της κλήση δεν είχε προλάβει, μέσα στα αναφιλητά της και πριν πέσει η γραμμή, να δώσει στίγμα του σημείου στο οποίο βρισκόταν.


Τελικά η κοπέλα βρέθηκε σώα και αβλαβής σήμερα το απόγευμα. Όπως προέκυψε χθες βρισκόταν με τετράτροχο όχημα (γουρούνα) στην περιοχή της Χερσονήσου όταν συνειδητοποίησε ότι έχασε τον προσανατολισμό της. Τότε πήρε τηλέφωνο τις αρχές καλώντας σε βοήθεια.

Το τραγελαφικό ωστόσο, είναι ότι η 25χρονη βρήκε τελικά τον δρόμο της επιστροφής, συνέχισε τις διακοπές της όμως…. ξέχασε να πάρει πίσω τις αρχές και να ενημερώσει ότι δεν χρειαζόταν πια βοήθεια και ήταν καλά στην υγεία της, με αποτέλεσμα οι αρχές να παλεύουν πανικόβλητες να βρουν την τουρίστρια η οποία στο τηλέφωνο είχε δώσει να καταλάβουν ότι βρισκόταν σε κίνδυνο.

Σίγουρα οι διασώστες κατά τη διάρκεια των πολύωρων και κοπιαστικών ερευνών, δεν περίμεναν ότι εκείνη συνέχιζε αμέριμνα τις διακοπές της δίπλα στη θάλασσα, χωρίς να μπει στον κόπο να ειδοποιήσει τις αρχές…

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *