ροή ειδήσεων

Πρωτοβουλίες και δράσεις για τη βελτίωση της σαιζόν


Με το δήμαρχο Ρόδου συναντήθηκε ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων


Σε πανστρατιά για τη δρομολόγηση άμεσων δράσεων που θα ωφελήσουν το νησί της Ρόδου τόσο κατά τη διάρκεια της φετινής τουριστικής περιόδου όσο και για την προετοιμασία της επόμενης σαιζόν, καλεί ο Δήμος Ρόδου με πρώτη δράση τη συνάντηση φορέων, παραγωγικών τάξεων και θεσμικών εκπροσώπων για την αξιολόγηση της έρευνας του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 10:00 π.μ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με στόχο την επίλυση άμεσων προβλημάτων τα οποία διαπιστώθηκαν και μέσω της έρευνας την οποία διεξήγαγε ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων και τα αποτελέσματά της παρουσίασε στο δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο.


Ο δήμαρχος Ρόδου συναντήθηκε σήμερα το πρωί (Τρίτη) με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Ματσίγκο και τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Μουστακάκη, παρουσία της αντιδημάρχου Τουρισμού Μαρίζας Χατζηλαζάρου και συζήτησε μαζί τους τα αποτελέσματα της έρευνας στο πλαίσιο της αξιοποίησης των στοιχείων που προέκυψαν.

Η έρευνα που εντοπίζει σε προβλήματα ελλιπούς προβολής της Ρόδου, συνεπειών από την αύξηση του ΦΠΑ και εικόνας και υποδομών του νησιού, χαρακτηρίστηκε από τον δήμαρχο ως ιδιαίτερα σημαντική.

Στη συνάντηση κατατέθηκε ο προβληματισμός και των δύο πλευρών για την πορεία της φετινής σαιζόν η οποία φαίνεται να υστερεί σε έσοδα ενώ ο κ. Χατζηδιάκος ενημέρωσε τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων μεταξύ άλλων: για τα θέματα του ΠΡΟΤΟΥΡ, τις βελτιωτικές εργασίες που πραγματοποιούνται συνεχώς στην πόλη της Ρόδου, αλλά και τον προβληματισμό του για την υποστελέχωση των αστυνομικών αρχών, την τήρηση της ευταξίας της πόλης καθώς και την πολύωρη αναμονή που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οι Ρώσοι τουρίστες και τα προβλήματα στην έκδοση της βίζας.

http://rodosreport.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/7/16 15:44

    Είστε καραγκιόζηδες, μέσα στην σαιζόν τι θα κάνετε βρε ανίκανοι; Η Ρόδος παρουσιάζει μια τριτοκοσμική εικόνα εξαθλίωσης, βρωμιάς και αναρχίας που δεν θυμίζει τίποτα από τουριστικά θέρετρα και εσείς τρέχετε αλαφιασμένοι την τελευταία στιγμή σα σώσετε τι; Κοιτάτε στον καθρέφτη να βρείτε τους ενόχους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/7/16 15:47

    Πάντοτε "καθυστερημένοι" όλα στο πόδι χωρίς προγραμματισμό και την τελευταία στιγμή αλλόφρονες τρέχετε να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα από τις αστοχίες και τις γκάφες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *