ροή ειδήσεων

'Ξύπνησε' από το κώμα η Νανά Καραγιάννη


Ενθαρρυντικά τα νέα για την υγεία της παρουσιάστριας που πάσχει από νευρική ανορεξία. Οι θεράποντες ιατροί αναφέρουν πως έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον. Τι λέει για την κατάσταση της υγείας της ο διοικητής της Μονάδας Ενταντικής Θεραπείας



Βγαίνει τις επόμενες ημέρες από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου, η παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη. Οι θεράποντες ιατροί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ενημέρωσαν τους δικούς της ανθρώπους πως η Νανά "ξύπνησε" από το κώμα. "Την 'ξυπνήσαμε' και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Νανά Καραγιάννη ανταποκρίνεται εξαιρετικά. Η καρδιά της λειτουργεί πολύ καλά και ευελπιστούμε μετά το Σαββατοκύριακο να βγει από την εντατική και να επιστρέψει στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο 'Γεννηματάς'" ανέφεραν οι γιατροί.



Όπως σημειώνει ο διοικητής του νοσοκομείου, Μιχάλης Κούτρας, το βράδυ της Παρασκευής έγινε με ιδιαίτερη προσοχή η αποσωλήνωσή της και η παρουσιάστρια πλέον αναπνέει μόνη της. Ο κ. Κούτρας επιμένει πως η κα. Καραγιάννη που παλεύει χρόνια με τη νευρική ανορεξία δεν υπέστη ποτέ "πολυρογανική ανεπάρκεια", όπως γράφτηκε στα ΜΜΕ, αφού σε εκείνη την περίπτωση η κατάστασή της θα ήταν μη αναστρέψιμη.

"Επαναλαμβάνεται αυτός ο όρος από άτομα που προφανώς δεν γνωρίζουν και δεν έχουν μιλήσει με κάποιους ειδικούς. Αυτή τη φορά δεν το διαψεύδω εγώ, αλλά η ίδια, που βγαίνει από τη ΜΕΘ".



ΠΗΓΗ ESPRESSO

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *