ροή ειδήσεων

Ο... χάρος βγήκε παγανιά στη Ρόδο (βίντεο και φωτογραφίες)


Ομάδες του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ε.Υ.Θ.Υ.Τ.Α. μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια παροτρύνοντας τους οδηγούς δικύκλων να φορέσουν τα κράνη τους

Μια σημαντική δράση που στοχεύει στο να σωθούν ζωές πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας η Ε.Υ.Θ.Υ.Τ.Α.(Εταιρεία Υποστήριξης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων) στο νησί της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, ομάδες του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια παροτρύνοντας τους οδηγούς δικύκλων να φορέσουν τα κράνη τους.

Ο κ. Μάνος Μπακάλης ντυμένος... χάρος εξήγησε μιλώντας στη «Ροδιακή» για την εν λόγω δράση και για τον σκοπό της ενέργειας αυτής.


Δείτε το βίντεο






Τι είναι η Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α.

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ- ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Εταιρεία Υποστήριξης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων) είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός, Μη Κυβερνητικός Οργανισμός, στο χώρο της Οδικής Ασφάλειας.

Στη Ρόδο λειτουργεί από τον Ιούνιο 2004 και είναι πλαισιωμένη από επιστήμονες, θύματα, συγγενείς τροχαίων δυστυχημάτων και ευαισθητοποιημένα άτομα στο θέμα της Οδικής Ασφάλειας.

Ποιοι είναι οι σκοποί:
-Η υποστήριξη των θυμάτων των τροχαίων ατυχημάτων από ομάδα συμβούλων (νομικών, ιατρών, ειδικών εμπειρογνωμόνων, συγκοινωνιολόγων, μηχανολόγων, εκπαιδευτικών, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών).

-Η ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των θυμάτων των τροχαίων ατυχημάτων (ηθική υποστήριξη).

-Η οργανωμένη παρέμβαση και η κοινωνική πίεση προς τους φορείς της πολιτείας, για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

-Η υποστήριξη η ανάληψη και προώθηση δραστηριοτήτων σε θέματα τα οποία προάγουν την οδική ασφάλεια, την κυκλοφοριακή αγωγή, την έρευνα, την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση των πολιτών των ιδιαίτερα ευάλωτων ηλικιών (μαθητών, ηλικιωμένων).

Η Ε.Υ.Θ.Υ.Τ.Α. ΡΟΔΟΥ, συμβάλλει δραστικά στην ενημέρωση των πολιτών για την οδική ασφάλεια, την πρόληψη και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και παρέχει σε μόνιμη βάση νομική, ιατρική, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη σε θύματα και συγγενείς θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων όταν αυτή ζητηθεί.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *