ροή ειδήσεων

Έσπασαν το κεφάλι δημοσιογράφου την ώρα συναυλίας στη Ρόδο - Μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο


Την Παρασκευή το βράδυ δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός πήγε να παρακολουθήσει τη συναυλία Ρεμπούτσικα – Πασπαλά, αλλά βρέθηκε στο νοσοκομείο.


Σύμφωνα με το rodiaki, λίγο πριν το τέλος της συναυλίας, κάποιοι πέταξαν πέτρες από το πάρκο της οδού Βύρωνος, προς το εσωτερικό της τάφρου, με αποτέλεσμα μία από αυτές να πέσει στο κεφάλι του δημοσιογράφου, Κώστα Σαμιωτάκη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου, όπου οι γιατροί του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.


Ο ίδιος έγραψε στο facebook: «Μία πραγματικά μαγική βραδιά χθες στην Τάφρο με την φανταστική Ρεμπούτσικα και την εξαιρετική Πασπαλά. Δυστυχώς ή κατάληξη για μένα ήταν ή χειρότερη αφού κάποια "καλόπαιδα" πάνω από την Τάφρο πέταξαν μερικές πέτρες στον κοσμο που παρακολουθούσε την συναυλία. Μία από τις πέτρες προσγειώθηκε στο κεφάλι μου ...με έστειλε μέσα στα αίματα στα επείγοντα του νοσοκομείου μας. Εκεί ο καλός φίλος και εξαιρετικός γιατρός μου Γιώργος Τριάντος με φρόντισε και ανώδυνα!!! μου πρόσθεσε μερικά ράμματα επί της κεφαλής!!! Τον ευχαριστώ θερμά! Τέλος καλό όλα καλά. Ας μας μείνει ή πολύ γλυκειά "γεύση" από την χθεσινή μουσική πανδαισία. Όσο για τα καλόπαιδα να’ ναι καλά. Είμαι σίγουρος ότι έχουν ανάγκη από μία αγκαλιά και πολλή- πολλή αγάπη !!»






gossip-tv.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *