ροή ειδήσεων

Απίστευτο θράσος είχαν οι δράστες που πήγαν να κλέψουν σπίτι στην Κρεμαστή και μάλιστα μέσα σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή!

Απίστευτο θράσος είχαν οι δράστες που πήγαν να κλέψουν σπίτι στην Κρεμαστή και μάλιστα μέσα σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή!

Το... "δυστύχημα", όμως, γι΄ αυτούς, ήταν πως δεν πρόλαβαν να πάρουν σχεδόν τίποτα, καθώς η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, που επέστρεψε ξαφνικά, δεν τους άφησε πολλά περιθώρια για να ψάξουν να βρουν αυτά που ήθελαν να πάρουν!


Πιο συγκεκριμένα, η διάρρηξη σημειώθηκε γύρω στις 10,30 με 11 το βράδυ, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου. Οι δράστες, αφού έσπασαν τα κάγκελα του παραθύρου μπήκαν μέσα στο σπίτι κι άρχισαν να ψάχνουν να βρουν κάποια πράγματα που, ενδεχομένως, να τους ήταν χρήσιμα.

Μόνο που, απ΄ ότι φαίνεται, δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την «αποστολή» τους καθώς η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που επέστρεψε γύρω στις 11 το βράδυ, διαπίστωσε, λίγο πριν μπει στο σπίτι της, ότι, κάποιοι είχαν σπάσει τα κάγκελα του παραθύρου και μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρισκόντουσαν ακόμη μέσα σ΄ αυτό.

Έτσι, αμέσως έβαλε και πάλι μπροστά το μηχανάκι της κι επέστρεψε να βρει τον σύζυγό της και να τον ενημερώσει για το τι συνέβαινε. Πράγματι ο σύζυγος της γυναίκας, που βρισκόταν πλέον καθ΄ οδόν προς το σπίτι, όταν έφτασε διαπίστωσε ότι το σπίτι είχε παραβιαστεί!

Μπήκαν μέσα, είδαν σε τι κατάσταση βρισκόταν το εσωτερικό του, και η πρώτη τους δουλειά ήταν να ειδοποιήσουν την Αστυνομία της Ιαλυσού, άνδρες της οποίας πήγαν στο σπίτι και συγκέντρωσαν στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.


Πάντως, απ΄ ότι μάθαμε, οι δράστες πέρα από το ότι έκαναν άνω-κάτω το σπίτι, δεν πήραν τίποτα το ιδιαίτερο, είτε γιατί δεν πρόλαβαν είτε γιατί αναστατώθηκαν από την ξαφνική παρουσία των ιδιοκτητών.











http://topika-nea.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *