ροή ειδήσεων

Στα δόντια σκυλιών μια γυναίκα έξω από ξενοδοχείο στη λεωφόρο Κρεμαστής - Ιαλυσού

Με δαγκώματα στο χέρι της, από επίθεση σκυλιών, μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Νοσοκομείο της Ρόδου, μια γυναίκα τουρίστρια.

Πρόκειται για ένα περιστατικό, το οποίο, διαδραματίστηκε σε στάση λεωφορείου που βρίσκεται μεταξύ Κρεμαστής - Ιαλυσού, και όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε την δικαιολογημένη ανησυχία πολλών διερχομένων, καθώς, όπως μας είπαν, παρά τις προσπάθειές τους δεν μπορούσαν να την πάρουν από τα δόντια τους (το ένα από τα δύο ήταν λυκόσκυλο)!


Τελικά, αφού κατάφεραν κι έδιωξαν τα σκυλιά, ειδοποίησαν ασθενοφόρο, του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την γυναίκα και την μετέφερε στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με όσα έλεγαν κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα, θέλοντας, προφανώς, να δείξει τα φιλόζωα αισθήματά της πήγε να χαϊδέψει τα σκυλιά. Τα σκυλιά, προφανώς δεν βρισκόντουσαν σε καλή... ψυχολογική κατάσταση, και το τι ακριβώς έγινε από κει και πέρα είναι όπως τα προαναφέρουμε.

Πάντως, στην περιοχή συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος καθώς είδαν την γυναίκα να είναι αιμόφυρτη στη στάση. Επίσης, εκείνο που ακούστηκε είναι ότι στην περιοχή υπάρχουν αρκετά αδέσποτα ζώα τα οποία προφανώς συγκεντρώνονται ύστερα από φαγητό που τους ρίχνουν τουρίστες φιλόζωοι.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *