ροή ειδήσεων

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμμετέχει στο διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες


Απο το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη έγινε γνωστο ότι θεωρείται βέβαιη η συμμετοχή του στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και θα διεκδικήσει μια από τις 4 πανελλήνιας εμβέλειας-την Δευτέρα 4 Ιουλίου ολοκληρώνεται η προθεσμία για την κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής και την υποβολή των σχετικών φακέλων.

Ο εφοπλιστής έχει προχωρήσει επι τούτου στην ίδρυση εταιρείας εδώ και μία ενδομάδα -την εταιρεία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ, με μετοχικο κεφάλαιο 8 εκατ. ευρώ (που είναι το ελάχιστο που ορίζει ο νομος). Η εταρεία έχει σαν σκοπό την δραστηριοποίηση αποκλειστικά στον τομέα των μέσων ενημέρωσης με σκοπό την παροχή υπηρεσιών επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης.
Πρόεδρος του Δ.Σ της εταιρείας είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενώ συμμετέχουν επίσης οι συνεργάτες τους Φωτεινή Υψηλάντη (Διευθύνουσα Σύμβουλος) και Γιάννης Βρέντζος (Αντιπρόεδρος του ΔΣ).
Στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες του υποστηρίζει ότι είναι διατεθειμένος να επενδύσει περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ, θέλοντας να δημιουργήσει από την πρώτη στιγμή έναν τηλεοπτικό σταθμό που θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *