ροή ειδήσεων

Παραιτήθηκε ο Μιχάλης Σάλλας από πρόεδρος της Πειραιώς


Την παραίτηση του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Πειραιώς έθεσε ο μη εκτελεστικός πρόεδρος του ιδρύματος Μιχάλης Σάλλας. Την είδηση που είχε μεταδώσει κατά αποκλειστικότητα το CNN Greece επιβεβαίωσε και η ίδια η τράπεζα, μέσω επίσημης ανακοίνωσης.


Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Την αποχώρηση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος Μιχάλης Σάλλας.

Στη συνέχεια, μετά από συζήτηση και πρόταση μελών το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει στον κ. Μ. Σάλλα τον τίτλο του Επιτίμου Προέδρου του Ομίλου Πειραιώς, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στην ανάπτυξη του Ομίλου, του οποίου υπήρξε ο δημιουργός και ο επί 25 έτη Πρόεδρος

Ο Πρόεδρος κ. Μ. Σάλλας κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου απευθυνόμενος στα μέλη είπε:

«Αγαπητοί φίλοι,

Παρά τη θετική αξιολόγηση από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας έχω καταλήξει σε ορισμένες αποφάσεις τις οποίες επιθυμώ να σας ανακοινώσω σήμερα.

Συμπλήρωσα έναν κύκλο 25 χρόνων ως Πρόεδρος της Τράπεζας και 30 χρόνια στη δημιουργία και διοίκηση τραπεζικών και άλλων χρηματοοικονομικών εταιρειών.
Στα 25 αυτά χρόνια της Τράπεζας Πειραιώς πραγματοποιήθηκε ένα εξαιρετικό έργο.

Ξεκινώντας το Δεκέμβριο του 1991 με 200 άτομα προσωπικό και μερίδιο μόλις 0,1% της ελληνικής τραπεζικής αγοράς, δημιουργήσαμε μια σημαντική σε μέγεθος Τράπεζα με πάνω από 20.000 προσωπικό και μερίδιο αγοράς κοντά στο 30%. Είχαμε καθοριστικό ρόλο στην αναδιάρθρωση του τραπεζικού συστήματος, αναπτύξαμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, στηρίξαμε την επιχειρηματική κοινότητα και συμβάλλαμε στην οικονομική πρόοδο. Η ηλεκτρονική τραπεζική, το green banking, η συμβολαιακή γεωργία είναι μόνο κάποια απ’ αυτά.

Ωστόσο, είναι προφανές ότι μετά και την τελευταία ανακεφαλαιοποίηση διαμορφώνεται για το τραπεζικό σύστημα, ασφαλώς και για την Τράπεζα Πειραιώς ένα νέο εταιρικό και οικονομικό περιβάλλον. Στο νέο αυτό περιβάλλον χρειάζεται η εμπειρία των παλαιών στελεχών, αλλά κυρίως οι δυνάμεις των νέων ανθρώπων, των νέων managers, οι οποίοι θα επωμισθούν το βάρος να οδηγήσουν την Τράπεζα στη νέα εποχή.

Έχοντας σταθμίσει τα νέα δεδομένα, ενημέρωσα ήδη από τις αρχές του 2016 τους αρμόδιους θεσμούς ότι πρόθεσή μου ήταν να μη συμμετέχω στο νέο οργανωτικό σχήμα του Ομίλου.

Δεν μπορούσα ωστόσο, να υλοποιήσω νωρίτερα την απόφασή μου, καθώς το Δ.Σ. της Τράπεζας ήταν υπό αξιολόγηση και επιλογή των international experts.

Σήμερα μετά και την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του HFSF και της επιλογής του μεγαλύτερου μέρους των μελών του Δ.Σ., αποφάσισα να πραγματοποιήσω την απόφασή μου και να αποχωρήσω από το Δ.Σ. της Τράπεζας»».


Το παρασκήνιο



Ο κ. Σάλλας είχε εκφράσει την επιθυμία του σε κυβέρνηση και Τράπεζα της Ελλάδος να αποχωρήσει από την προεδρία της Πειραιώς από καιρό, ωστόσο δεν το έπραξε λόγω της μη διευθέτησης του ζητήματος που αφορούσε την τοποθέτηση του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας.

Πληροφορίες σχετίζουν την αποχώρηση του κ. Σάλλα με τη διαμάχη με το fund Paulson, ωστόσο αυτές δεν επιβεβαιώνονται από κυβερνητικές πηγές που ανάφεραν πως το ΤΧΣ ως βασικός μέτοχος της Πειραιώς δεν έθεσε ποτέ θέμα αλλαγής προέδρου και δεν δέχθηκε και σχετική όχληση από κάποιον μέτοχο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ούτε και οι πληροφορίες που σχετίζουν την αποχώρηση του κ. Σάλλα με την έρευνα του SSM για τον τρόπο που έγινε η αύξηση κεφαλαίου της Πειραιώς ευσταθούν, καθώς τα μετοχοδάνεια που παρείχε η τράπεζα συνολικού ύψους 300 εκατ. ευρώ δεν κρίθηκαν επισφαλή ή μη σύννομα δοσμένα από τον Επόπτη.

Το ΤΧΣ είχε λάβει θετική εισήγηση για το πρόσωπο του κ. Σάλλα από την Spencer Stuart , ωστόσο αυτό συνέπεσε με την περίοδο που ο απερχόμενος πρόεδρος της Πειραιώς είχε λάβει ήδη την απόφαση να αποχωρήσει από το ΔΣ της τράπεζας, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα λεγόμενα του.

Ο κ. Σάλλας θα αντικατασταθεί προσωρινά από την καθηγήτρια νομικής Χαρίκλεια Απαλαγάκη, η οποία είναι μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς, μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, καθώς επίσης και πρόεδρος του νομικού της συμβουλίου.

Αν και η κ. Απαλαγάκη είναι εκ των στενότερων συνεργατών του κ. Σάλλα η τοποθέτησή της είναι προσωρινή δεδομένου ότι ο νέος μη εκτελεστικός πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώςθα πρέπει να εγκριθεί από τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό (SSM).
Τί λέει η κυβέρνηση



Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην τράπεζα Πειραιώς κύκλοι της Αντιπροεδρίας της Κυβέρνησης επισημαίνουν πως κ. Σάλλας είχε από καιρό ενημερώσει για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το Διοικητικό Συμβούλιο, σε χρόνο που οι συνθήκες θα ήταν ώριμες και ο ίδιος θα έκρινε ως ενδεδειγμένο.

Για την κυβέρνηση πρωτεύον ήταν και είναι η τράπεζα Πειραιώς να έχει μια ισχυρή διοίκηση που να λειτουργεί με βασικό κριτήριο τα συμφέροντα της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.





Η πορεία του Μ.Σάλλα

Ο κ. Σάλλας ηγήθηκε το 1991 ομάδας επιχειρηματιών με τους οποίους πήραν την άδεια τραπεζικής της Πειραιώς. Στα χρόνια που πέρασαν η Πειραιώς απορρόφησε την Τράπεζα Μακεδονίας-Θράκης, την ΕΤΒΑ, την Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου, την Ελληνική Τράπεζα, την Τράπεζα Κύπρου, την Αγροτική Τράπεζα και τη Γενική Τράπεζα.

Ο Καθηγητής Μιχάλης Σάλλας γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1950. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έλαβε το Διδακτορικό του Δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης. Εργάσθηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο Ινστιτούτο Διεθνούς Συγκριτικής Στατιστικής του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης, ενώ από το 1983 έως το 1997 ήταν καθηγητής της Οικονομετρίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/7/16 05:50

    EKTAKTO
    Αλφειός: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΕΤΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΛΑ !! ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΩΤΑ…

    Ευγενία Αραμπατζή:

    Στo Διδυμότειχο σήμερα, 20/ 07/ 2016, έγινε προσπάθεια να διενεργηθεί παράνομος και καταχρηστικός πλειστηριασμός, κατά της ιδιοκτησίας Συνέλληνα μας, σε ακίνητο και επιχείρηση μεγάλης αξίας. Η αναγκαστική κατάσχεση, δια λογαριασμό της Ανωνύμου Τραπεζικής Εταιρείας, με την επωνυμία «Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.», γινόταν δια την ικανοποίησην ευτελούς χρηματικής απαιτήσεως, που η εν λόγω Τράπεζα, ισχυρίζεται ότι έχει λαμβάνειν παρ΄ αυτών, εκ της διαταγής πληρωμής, που δήθεν αποτελούσε και τον εκτελεστό τίτλο, επί του οποίου στήριζε η Τράπεζα, την εν λόγω απαίτησή της.
    Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΠΙΣΠΕΥΘΗΚΕ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ, ΚΑΘ’ ΟΤΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ.

    Ο Συνέλληνάς μας, κατέθεσε εξώδικη εντολή πληρωμής, κατόπιν της οποίας εξουσιοδότησε την Τράπεζα, όπως εισπράξει, από Δύο (2) περιουσιακά τους στοιχεία, στα οποία είναι δικαιούχοι και τελικοί αποδέκτες των συγκεκριμένων ποσών, όπως αυτά έχουν οριστεί απ τον Αποκλειστικό Κύριο, Νομέα και Κάτοχο Αρτέμη Σώρρα και όπως περιγράφονται στην εξώδική τους εντολή – δήλωση- Εξουσιοδότηση.

    Η τράπεζα ΟΥΔΕΠΟΤΕ απέρριψε την πληρωμή. Αντιθέτως την αποδέχθηκε!
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/7/16 05:51

    Δεδομένο του ότι η δραστηριότητα των τραπεζών, άπτεται του Δημοσίου συμφέροντος, καθώς συμπλέκεται έντονα με την εθνική οικονομία και επηρεάζει ευρύτερο κύκλο συναλλασσομένων, κάθε τράπεζα υποχρεούται, να προβαίνει σε ενδελεχή έλεγχο της εγκυρότητας, νομιμότητας και ισχύος, κάθε αξιογράφου (επιταγής / συναλλαγματικής), που κομίζεται εις αυτήν προς πληρωμή και είσπραξη, καθώς και του κατατεθειμένου εις αυτήν ρευστού χρήματος, όπως επίσης να μεριμνά και δια τον έλεγχο της ύπαρξης, εγκυρότητας και ισχύος του λογαριασμού, μέσω του οποίου ζητείται να πραγματοποιηθεί οιαδήποτε συναλλαγή.

    Σε περίπτωση δε, που βρεθεί ότι το κομιζόμενο αξιόγραφο ή/και το κατατεθέν ποσό σε ρευστό χρήμα, είναι πλαστό, νοθευμένο ή κλαπέν, η τράπεζα ΟΦΕΙΛΕΙ, αιτιολογημένα, εντός πενθημέρου, ν’ απορρίψει το παρά τον νόμο κατατεθέν εις αυτήν χρηματοοικονομικό εργαλείο, καθώς και να κινήσει πάραυτα ποινική δίωξη κατά του κομιστή.

    Στην προκειμένη περίπτωση, η τράπεζα όχι μόνο αποδέχθηκε με την μη απόρριψη της αλλά και επικύρωσε την εγκυρότητα αξία και την ισχύ της κατατεθείσας πληρωμής.

    Άρα, οι τράπεζα καθώς και η συμβολαιογράφος, με τον επισπευμένο πλειστηριασμό, διέπραξαν και διαπράττουν σε βάρος του πολίτη τα εγκλήματα της Παράβασης Καθήκοντος με σκοπό την προσπόριση παράνομου περιουσιακού οφέλους κατά Νόσφισιν Εξουσίας, της Απάτης, της Κλοπής κατά Συναυτουργία και δια της πρόκλησης αθέμιτης οικονομικής και κοινωνικής ζημίας επί των περιουσιακών των στοιχείων.
    Ο πολίτης, με καθόλα σύννομες διαδικασίες, ενημέρωσε με πράξη κατάθεσης των εγγράφων, τόσο την τράπεζα όσο και την Συμβολαιογράφο δια τα εγκλήματα που διαδραματίζοντο και ζήτησε την ακύρωση αυτού!

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/7/16 05:54

    Παρόλα ταύτα, η τράπεζα και η Συμβολαιογράφος, ακάθεκτοι προχώρησαν στη διεκπεραίωση του παράνομου πλειστηριασμού.
    Οι Έλληνες όμως δεν τα έβαλαν κάτω.
    Σύσσωμα τα Μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ. συμπαραστάθηκαν στον Συμπολίτη μας, την σημερινή ημέρα του Πλειστηριασμού και ετοιμάστηκαν να είναι μάρτυρες σε αυτήν την παράνομη κλοπή που θα εξελισσόταν μπροστά στα μάτια τους.

    1. Το πρωί της ιδίας ημέρας, ο Συνέλληνας κατέθεσε Έγκληση για αυτόφωρη διαδικασία κατά των
    α) Διευθυντή της Τραπέζης ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.,
    β) της Συμβολαιογράφου και γ) ως και κατά παντός ετέρου υπευθύνου ήθελε βρεθεί κατά την διενέργεια της προανάκρισης, ως αυτουργός των διερευνούμενων εγκλημάτων εις βάρος της ιδιοκτησίας τους.

    2. Έγιναν πολλές παρεμβάσεις με προσπάθεια να αποτρέψουν τον Συνέλληνα να προχωρήσει στην κατάθεση της Έγκλησή του, δια να προκληθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

    3. Εκείνος όμως, συνέχισε και κατάγγειλε την Απάτη και την Κλοπή, διότι γνωρίζει ότι τα όσα ο ίδιος επικαλείται είναι ουσιαστικά και πραγματικά και επικυρώνονται από αδιαμφισβήτητα και αδιαφιλονίκητα στοιχεία.

    4. ΣΤΙΣ 16:00 Η ΩΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.

    5. Η παρέμβαση της Αστυνομίας ήταν Δίκαιη.
    Εμείς ως απλοί πολίτες, μαχόμαστε δια το Δίκαιο και επαφιώμεθα στην υπευθυνότητά των Οργάνων της Τάξεως, δια την προστασία των δικαιωμάτων ημών κατά το Σύνταγμα και τους νόμους.
    Στην προκειμένη περίπτωση, η Αστυνομία, έπραξε ότι ο νόμος επιτάσσει, όπως είθισται να είναι αμερόληπτοι κατά την φάση που εκτελείται η τέλεση των επικίνδυνων εγκλημάτων και καθίσταται ευχερέστερη η συγκέντρωση των αποδείξεων και η αποκατάσταση της διαταραχθείσας κοινωνικής ειρήνης.

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/7/16 05:57

    Αγαπητοί Συνέλληνες.
    Αυτή η μάχη που δίνουμε σώμα με σώμα με το καθεστώς της τρομοκρατίας, που έχει βιάσει κάθε τι υγιές της ζωής μας, που μας έχει στερήσει κάθε πιθανότητα ανάπτυξης και ευημερίας, που μας έχει χρεώσει και ξαναχρεώσει παράνομες ανύπαρκτες οφειλές και μας φόρτωσε ένα επαχθές και απεχθές, δυσβάστακτο δημόσιο αλλά και ιδιωτικό χρέος, μπορεί να κερδηθεί μόνο όταν συνενωθούμε.

    Εμείς, εις την Ελλήνων Συνέλευσις, παρέχουμε τα εργαλεία, τους μηχανισμούς, αλλά και την περιουσία, και παράλληλα εφοδιάζουμε τον Έλληνα με γνώσεις δια να μπορέσει από μόνος του να υποστηρίξει το Δίκαιο του και να σκοτώσουμε όλοι μαζί την αντινόηση και να εδραιωθούμε ως Ελλήνων Πολιτεία.

    Σήμερα το αποδείξαμε. Όλοι μαζί ορθώσαμε το ανάστημά μας και κερδίσαμε ένα ακόμα πλατύσκαλο σε αυτόν τον τεράστιο αγώνα.

    Καλούμε όλους τους Έλληνες να ενεργοποιηθούν στα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις Ε.ΣΥ. που βρίσκονται στην οδό Εμμανουήλ Ρήγα 49 στην Ορεστιάδα, να ενωθούν με τα αδέλφια τους και όλοι από κοινού να δώσουμε το ηχηρό μήνυμα ότι ο Έλληνας Ενωμένος ΠΟΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ!
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/7/16 06:03

    Η «Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
    ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΑΝΑΔΟΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
    ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΛΗΘΗ Η’ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    ΔΥΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ (20 / 07/ 2016)
    ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΑΝ!

    ΣΤO ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ.

    ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ..

    ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ, ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟ…

    ΕΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ, ΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ,
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΘΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, Η’ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ;

    ΑΛΛΙΩΣ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΞΕΧΝΑΤΕ

    ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

    ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
    ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
    ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/7/16 06:12

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ , Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ

    Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ,ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΎ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΜΝΗΝΟΜΙΩΝ

    ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΠΟΡΕΙ , ΔΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΞΟΦΛΕΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ ,ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ--ΟΠΛΙΤΗΣ
    ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩ.

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ..ΕΣΥ==
    Η ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΡΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ
    Ε Λ Λ Η Ν Α Α Υ Τ Ο Χ Θ Ω Ι Θ Α Γ Ε Ν Η..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/7/16 06:15

    Εδώ ο Πρόεδρος της Ε.ΣΥ. ΚΑΒΑΛΑΣ Ιωάννης Μόμτσος, διαβλέπει το μέλλον ,αναφερόμενος στο νομικό υπόβαθρο των εγκλήσεών μας )

    https://youtu.be/iJQ5l7hZSts

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/7/16 06:21

    ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ
    ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΓΗΓΕΝΗΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ…….
    ΕΧΕΙΣ ΕΘΟΣ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ…..
    ΕΧΕΙΣ ΗΘΗ ΚΙ ΕΘΙΜΑ ΠΟΥ ΣΜΙΛΕΥΤΙΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ…
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ~ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ 
    ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙΣ….. ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ;

    ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΖΩΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΧΩΡΟΥ….
    ΕΙΣΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ !
    ΕΧΕΙΣ ΝΟΜΗ ! ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΟΥ !
    ΕΙΣΑΙ ΣΥΝ~ΜΕΤΟΧΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΣΟΥ !!!
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ…. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΟΥ , ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΥ , ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΜΕ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ…….

    ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΩΣ ΑΛΛΟΣ »ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ» 

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ =ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ=
    ΟΤΙ Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ !!!

    ΑΥΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΗΚΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ !!!

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΜΕ
    ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ »ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» -ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ- ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΑΡΑΠΟΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ
    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ-ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
    ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ….

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/7/16 06:28

    ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ
    ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΕΟΣ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ…

    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΜΕΤΟΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΟΜΙΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ !!!
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ;;;;
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ
    ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΙΕΡΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ
    ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ & ΜΕΤΟΧΟΥΣ !!!
    ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
    ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…
    ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΝΑ & ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΙΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΓΗΓΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !

    ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
    ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
    ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/7/16 07:01

    ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!!!!!

    ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΟΙ

    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΑΝΙΚΗΤΟΙ

    ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ== ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/7/16 07:30


    E .ΣΥ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ??????

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ
    ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ
    ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ

    ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ
    ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΧΡΕΟΣ !!!!!!!!!!!

    ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΔΩΡΕΑΝ
    ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΘΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.....
    ΚΑΝΤΟ ΚΙ Ε.ΣΥ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/7/16 13:11

    ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.
    Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ....

    Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΆΠΕΖΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ
    ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ !
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. = ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!!!!

    EΛΛΗΝΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ!
    http://www.thrakinea.gr/archives/106694

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/7/16 16:20

    ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ,
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΔΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ, ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ

    ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ--ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ- -ΑΙΤΗΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ
    ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΕΦΟΡΕΙΕΣ, ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,
    ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ, ΝΟΜΗΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΝ.!!!!!!!!!

    ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ (ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, Κ.Λ.Π.), ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΣΙΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ
    ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΘΟΥΝ ΑΠΡΑΚΤΟΙ !!!
    ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΕΔΩΣΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Ε.ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ), ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΙΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΙΝ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/7/16 16:25

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΥΣΙΝ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝ, ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΝΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ????

    ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΙΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ
    (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ, Ή ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΔΙ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΕΙ ΚΡΥΦΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!

    ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟΝ !!

    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ --ΟΠΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ --ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ--

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/7/16 17:38

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ,
    Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΆΠΕΖΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.....

    https://youtu.be/HRuU4Md8oNI

    www.thrakinea.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *