ροή ειδήσεων

Αποκαλυπτική στιχομυθία Γιούνκερ-Ανδρεάδη


Μια αποκαλυπτική στιχομυθία, που είχε με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, αποκάλυψε ο προέδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης ο οποίος μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στην εκπομπή του Νίκου Καρούτζου.

Ειδικότερα ο κ. Ανδρεάδης ρώτησε τον κ. Γιούνκερ, κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, πώς οι δανειστές επιτρέπουν αυτή την υπερφορολόγηση στο μόνο ακόμα ζωντανό κομμάτι του τομέα της ελληνικής οικονομίας, και έχουν μπει διπλοί φόροι από τους ανταγωνιστές, την στιγμή, που όταν ο κ. Γιούνκερ ήταν πρωθυπουργός στο Λουξεμβούργο, η χώρα είχε 2% ΦΠΑ στην διαμονή και την εστίαση.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρεάδη, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απάντησε χαρακτηριστικά: «Μα εσείς κλέβετε. Όσο κλέβετε θα ανεβαίνει ο ΦΠΑ».

Για τον τουρισμό, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ επεσήμανε: «Πέρυσι είχαμε ρεκόρ στον τουρισμό, φέτος κάναμε πρόβλεψη για νέο ρεκόρ με ενάμιση εκατομμύριο επιπλέον αφίξεις» και πρόσθεσε «ότι το πρώτο εξάμηνο του έτους είμαστε οριακά στα περσινά επίπεδα, στο επόμενο εξάμηνο αν πιάσουμε τα περσινά επίπεδα θα είμαστε ευχαριστημένοι».

Επίσης πρόσθεσε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του Ιουνίου υπάρχει αύξηση 5% στα αεροπορικά εισιτήρια, για Αθήνα, Κρήτη, Ιόνιο και Ρόδο, ενώ πτώση 60% παρατηρείται για Κω, Ρόδο και Λέσβο.

Newsroom Αθήνα 9.84

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *