ροή ειδήσεων

Τροχαίο στο Ροδίνι

Προσπαθείς να συνειδητοποιήσεις πλέον αν όλα αυτά που συμβαίνουν στο νησί μας, με τα καθημερινά τροχαία ατυχήματα, αποτελούν έναν «ακήρυχτο» πόλεμο στους δρόμους της Ρόδου! Και βέβαια, αναρωτιέσαι, αν αυτή η «επιθετικότητα» που δείχνουν οι οδηγοί, δείχνει άγνοια του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ή μήπως έλλειψη γνώσης στην οδήγηση!
Και δικαιολογημένα ο κόσμος δείχνει να τα έχει «χαμένα» με τα τόσα πολλά καθημερινά ατυχήματα αλλά και δυστυχήματα που σημειώνονται!
Πριν, λοιπόν, προλάβεις να γράψεις για ένα ατύχημα, ενημερώνεσαι ότι συνέβη ένα δεύτερο!


ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΡΟΔΙΝΙ


Χθες το πρωί σημειώθηκε ένα νέο ατύχημα στο Ροδίνι και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Σμύρνης και Βεργίνας. Ένα από τα δύο αυτοκίνητα παραβίασε την προτεραιότητα του άλλου, και το ατύχημα δεν άργησε να συμβεί. Οι υλικές ζημιές σημαντικές, αλλά κι ένας ελαφρύς, ευτυχώς, τραυματισμός μικρού παιδιού, που δεν ανησύχησε.
Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι οδηγοί της Ρόδου, (και κυρίως οι επαγγελματίες), θα πρέπει να βάλουν στοίχημα με τον εαυτό τους, για να σταματήσει το κακό! Δεν είναι δυνατόν όλη η Ελλάδα να συζητά για τα τροχαία ατυχήματα που σημειώνονται στη Ρόδο!







http://topika-nea.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/7/16 06:27

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ! ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛ ,ΧΩΡΙΣ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/7/16 10:08

    "Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι οδηγοί της Ρόδου, (και κυρίως οι επαγγελματίες)....." Ρε πάτε καλά? Αυτά που γράφετε τα διαβάζετε πριν τα δημοσιοποιήσετε/δημοσιεύσετε? Βλέπετε πουθενά στις φώτο κανένα λεωφορείο/πούλμαν/φορτηγό να είναι εμπλεκόμενο στο ατύχημα? Προχθές στο δυστύχημα στ' Ασγούρου που έχασαν την ζωή τους οι 2 κοπέλες είδατε λεωφορείο/πούλμαν/φορτηγό να εμπλέκετε στο δυστύχημα? Τραβάτε κάντε μια στατιστική έρευνα πόσα ατυχήματα/δυστυχήματα έχουν γίνει πάνω στο νησί τα τελευταία 20 χρόνια με εμπλεκόμενο επαγγελματία οδηγό και πόσα με ΙΧδες και μετά τραβάτε να γράψετε την κάθε παπαριά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/7/16 12:05

    παρκο οδικης κυκλοφοριας και μια αγωνιστικη πιστα για να ξεκαυλωνουν για να μαθουν να οδηγουν καλύτερα στην Ρόδο. . Να φέρουμε και ανθρώπους που ξέρουν καλα το τιμόνι σαν εκπαιδευτές. .όπως ο γιαβερης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/7/16 23:13

    Εχω βαρεθεί να διαβάζω για ατυχήματα και πάντα να φταίει η αστυνομία που δεν κάνει ελέγχους και οι δρόμοι. Ρε έχετε σκεφτεί οτι αν κάνει εντατικούς ελέγχους η τροχαία όπως λέτε θα πάρει κεφάλια; ( και καλά θα κάνει δηλαδή) μετά θα κλαίτε και θα φωνάζετε παλι. Οπότε σας δίνω εγώ μια λύση... ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΤΕ.. Τόσο απλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *