ροή ειδήσεων

Σοκ: Κατήγγειλε τον αδερφό της για βιασμό!


Αποκαλύφθηκε υπόθεση που φέρεται να συνέβη το 2014 - Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είχε παραμείνει μια οικογενειακή τραγωδία που είχε φέρεται να είχε συμβεί στην περιοχή του Πύργου το Δεκέμβριο του 2014. Το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε για την υπόθεση η Ανακρίτρια Πύργου, αποκάλυψε εν μέρη τα όσα φέρονται να έχουν συμβεί. Ο 29χρονος σήμερα αδερφός κατηγορείται πως είχε βιάσει την 21χρονη σήμερα αδερφή του πριν από ενάμιση χρόνο. Και μόνο στο άκουσμα η είδηση σοκάρει…

Σύμφωνα με πληροφορίες μια καταγγελία που έγινε στο Α.Τ. Πύργου αρχικά για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στους κόλπους πολυμελούς οικογένειας, άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της τραγωδίας. Η κοπέλα που φέρεται να είναι το θύμα της υπόθεσης σε ηλικία 19 ετών τότε, βρήκε τη δύναμη να παρά το σοκ που είχε υποστεί όχι μόνο να καταγγείλει το βιασμό της στις Εισαγγελικές Αρχές, αλλά και να κατονομάσει ως δράστη του βιασμού τον ίδιο της τον αδερφό. Την διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η Ανακρίτρια Πύργου, όπου μόλις πριν λίγες ημέρες στις 21 Ιουλίου εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης του φερόμενου δράστη, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ασέλγειας μεταξύ συγγενών, του βιασμού και της ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 29χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είχε κληθεί επανειλημμένως να καταθέσει σχετικά με τα καταγγελλόμενα, όμως δεν είχε προσέλθει. Έτσι εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης το οποίο κοινοποιήθηκε πριν τρεις ημέρες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου. Μετά από αναζητήσεις ο 29χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Αναμένεται τη Δευτέρα να οδηγηθεί στην Ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος μετά τις καταγγελίες που είχαν γίνει από την αδερφή του, εκδιώχθηκε από το σπίτι και δεν διέμενε μαζί με την οικογένεια.


Πηγή ilialive.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *