ροή ειδήσεων

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 
Η ποινικοποίηση της οπλοκατοχής οδηγεί στην απαγόρευση της ατομικής και Εθνικής ελευθερίας – Ένα άοπλο Έθνος, είναι ένα υποδουλωμένο Έθνος


Στην παράγραφο 6 του θεμελιώδους άρθρου 4 του Συντάγματος περί ισότητας των Ελλήνων ορίζεται, πως κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων.

Η διάταξη αυτή δεν καθιερώνει μόνο μία υποχρέωση των Ελλήνων να συντελούν στην άμυνα της πατρίδας ,αλλά και ένα ατομικό δικαίωμα απέναντι στην κροκοδείλια πολιτεία , να κατέχουν νόμιμα όπλα, εφ όσον το επιθυμούν.

Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε δεν υπάρχει συνταγματική κατοχύρωση στους «αντιρρησίες συνείδησης», ανεξαρτήτως του γεγονότος ,ότι η παλίμβουλη πολιτεία της μεταπολίτευσης με την αποκρουστική τακτική της υπέθαλψε την τάση αυτή των ριψάσπιδων.

Παρ ότι το δικαίωμα οπλοκατοχής είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο, έν τούτοις στην Ελλάδα ο κανόνας είναι να μην έχει κανείς το δικαίωμα να κατέχει όπλο(βλ ιδιαίτερα άρθρα 7,8,10 του Ν 2168/1003 καθώς και πληθώρα απαγορευτικών υπουργικών αποφάσεων).

Η απώτερη αιτία είναι πως μόνο ένας άοπλος λαός είναι απόλυτα δορυάλωτος και υπόδουλος στους στυγνούς κοσμοεξουσιαστές ,που απομυζούν και ελέγχουν την χώρα και όχι ο κίνδυνος διασάλευσης της έννομης τάξης.
.Στις χώρες που ανέλαβαν την διακυβέρνηση οι κομμουνιστές και οι αριστερές δυνάμεις, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να κατάσχουν τα όπλα από τους ιδιώτες και να ποινικοποιούν την οπλοκατοχή.
Αντίθετα σε μια άλλη γωνιά του πλανήτη, οι ιδρυτές της Αμερικής γνώριζαν αυτή την αλήθεια, όταν συνέταξαν το Σύνταγμά τους.

Γι αυτό στην διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων απαίτησαν μαζί με τις θεμελιώδεις ελευθερίες του λόγου, του τύπου και της θρησκείας να κατοχυρωθεί και η ελεύθερη οπλοκατοχή και οπλοφορία.

Ο πραγματικός λόγος για μία ελεύθερη οπλοκατοχή συνίσταται στην δυνατότητα που προσφέρεται στους πολίτες να προσφύγουν ως έσχατη λύση εναντίον της τυραννίας και του σφετερισμού της πολιτειακής εξουσίας από μία κυβέρνηση εκτός ελέγχου.

Με πρόσχημα την αυξημένη εγκληματικότητα οι αριστερές ιδιαίτερα κυβερνήσεις,. όπως αυτη που έχει καθήσει στο σβέρκο μας τώρα, αρνούνται το δικαίωμα της οπλοκατοχής.

Η ποινικοποίηση της οπλοκατοχής όμως, οδηγεί στην απαγόρευση της ατομικής και εθνικής ελευθερίας. Ένα άοπλο Έθνος είναι ένα υποδουλωμένο Έθνος.

Σε αυτή την κατεύθυνση δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός, όταν το 2011 η τότε κυβέρνηση του Γιωργάκη Παπανδρέου αποφάσισε την αφαίρεση του οπλισμού των Μονάδων Εθνοφυλακής στην περιοχή της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας, ενώ ειδοποίησε τους Εθνοφύλακες να επιστρέψουν άμεσα τα όπλα τους.

Η αφαίρεση των όπλων από την Εθνοφυλακή έγινε εσπευσμένα από την τότε κυβέρνηση μετά την έναρξη της οικονομικής κρίσης, γιατί η δορυάλωτη τότε από τα ξένα συμφέροντα κυβέρνηση φοβήθηκε ταραχές με μεγάλα τμήματα του ταλαίπωρου λαού μας. Ελέγχοντας όμως σε απόλυτο βαθμό την οπλοκατοχή οι ουτιδανοί πολιτικάντηδες πιστεύουν πως μπορούν να κατευθύνουν εκεί που θέλουν την μοίρα αυτής της χώρας.

Αντί όμως το αποκρουστικό αυτό συνονθύλευμα κράτους να ελέγχει με τον μυσαρό αυτό τρόπο τους πολίτες του, βάζοντας τους απέναντι , θα έπρεπε να έχει δημιουργήσει όλες τις συνθήκες εκείνες προκειμένου τα υγιή και εύρωστα τμήματα του λαού να εξασκούνται στα όπλα και να είναι πάντοτε έτοιμα, ενάντια σε οποιαδήποτε ξένη ή και εσωτερική επιβουλή!

Οι παγκόσμιες συνθήκες αλλάζουν ραγδαία .Πολύ μεγάλες ετερόκλητες και αλλογενείς μάζες κατακλύζουν την χώρα μας.

Μαζί τους υποβόσκει μια συνεχώς αυξανόμενη εγκληματικότητα, την οποία ο Έλληνας την ζεί διαρκώς στο πετσί του.

Επιβάλλεται λοιπόν οι Έλληνες και Ελληνίδες να ασκούνται στα όπλα από την εφηβική κι όλας ηλικία έτσι, ώστε η οπλοκατοχή να τους γίνει αξιακός τρόπος ζωής. Πηγή έμπνευσης εξ άλλου οι Αρχαίοι πρόγονοι μας.

Οι έφηβοι τότε σε εκείνες τις λαμπρές παλαίφατες εποχές ορκίζονταν στα όπλα που τους ήταν αναγκαίο παρακολούθημα. «Ου καταισχύνω τα όπλα τα ιερά»-δεν θα ντροπιάσω τα όπλα τα ιερά-.Όρκος των Αθηναίων εφήβων.

Μόνο μια παλλαϊκή προετοιμασία των ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων της Ελληνικής κοινωνίας στα όπλα υπό την νόμιμη εποπτεία της πολιτείας,, θα μπορέσει να αποτελέσει στέρεο έδαφος για την ασφαλή συνέχεια της φυλής.

Το δουλικά εξαρτημένο από τους δυνάστες του κράτος μας, προτάσσει διαρκώς προσκόμματα για την θεσμοθέτηση της ελεύθερης και θεσμοθετημένης οπλοκατοχής.

Εμπόδιο σ αυτήν την ιταμή κρατική συμπεριφορά οι Ελληνοπατριωτικοί σύλλογοι που προωθούν την ιδέα της ελεύθερης και νόμιμης οπλοκατοχής. Άξιος συγχαρητηρίων, ο νόμιμος σύλλογος, το «Εύοπλο» στην Θεσσαλονίκη! Μοναδική μας ελπίδα επιβίωσης, η καινή διαθήκη και η νόμιμη κατοχή όπλων από ευρείες μάζες του λαού μας για να είμεθα ετοιμοπόλεμοι ανά πάσα στιγμή…

Το Ισραήλ αλήθεια,-προσεγγίζοντας το αντικειμενικά και ψυχρά χωρίς προπαγανδιστικές κορώνες-, πως επιβίωσε μέσα σε τόσους αλλογενείς και αλλόθρησκους πληθυσμούς; Όλες οι κοινωνικές τάξεις του, ανεξάρτητα πόσο υψηλά ευρίσκονται, φέρουν περήφανα ένα όπλο,με το οποίο ασκούνται σε αυστηρό πλαίσιο από το κράτος.

Μόνο αν επιδαψιλεύσουμε στις επόμενες γενιές την νοοτροπία των προπατόρων μας αντί του συρμού των «Σέλφις», θα μπορέσουμε να ζήσουμε με κλέος και αξιοπρέπεια στον άφιλο αυτό κόσμο.

Δεν κερδίζονται όλα με διαπρύσιους λόγους αλλά και με το υψηλό επίπεδο στο ετοιμοπόλεμο ενός λαού.

Η νόμιμη και ορθά θεσμοθετημένη χρήση του όπλου ως τρόπος ζωής είναι σημείο Ελευθερίας και Εθνικής ανεξαρτησίας!

Ηλίας Ν. Ηλιακόπουλος,

Δρ. Νομικής, Δικηγόρος




http://elthraki.g

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/7/16 15:44

    ecge kai apo emena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/7/16 16:42

    Θελω ενα Kalasnikof και ενα smith & wesson 9mm και ενα uzzi μαζι με ενα ουζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/7/16 14:17

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΚΟΜΑ.....ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΚΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΤΑ KALASNIKOF KAI TA OYZI!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΕΝΟ ΠΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΟΥ Η ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ (ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ)!!! ΤΟΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ! Ν.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *