ροή ειδήσεων

Αεροδιακομιδή νεογνού με στρατιωτικό ελικόπτερο από τη Ρόδο


Ενα Chinοok της Αεροπορίας Στρατού μετέφερε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” ένα νεογνό από τη Ρόδο, το οποίο αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, λίγες ώρες μετά που ήρθε στη ζωή

Δεν έχουν τέλος οι αεροδιακομιδές προς το Ηράκλειο, καθώς μέσα σε 24 ώρες σημειώθηκαν τρία περιστατικά με τα εναέρια μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων να λειτουργούν κυριολεκτικά ως ο από μηχανής Θεός για ασθενείς που το είχαν ανάγκη!

Αυτή τη φορά η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ελικόπτερο CH-47D Chinοok της Αεροπορίας Στρατού μετέφερε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” ένα νεογνό από τη Ρόδο, το οποίο αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, λίγες ώρες μετά που ήρθε στη ζωή!

Στο ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμός προκειμένου η μεταφορά του νεογνού προς το Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου να εξελιχθεί ομαλά, ενώ ζητήθηκε και θερμοκοιτίδα στο ασθενοφόρο που το παρέλαβε.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μεσημέρι υπήρξε άλλη μία επιχείρηση μεταφοράς ενός βρέφους από τη Γαλλία στο Ηράκλειο και η οποία πραγματοποιήθηκε με το αεροσκάφος VIP της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης". Το αεροσκάφος επιστρατεύτηκε για τη μεταφορά ενός βρέφους, το οποίο ήταν διασωληνωμένο και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να διακομιστεί στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Επίσης την Κυριακή (17/7), ένα Ελικόπτερο CH-47D Chinook της Αεροπορίας Στρατού για την αεροδιακομιδή γυναίκας πολυτραυματία, από τη Ρόδο στο Ηράκλειο!

Πηγή: ekriti.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/7/16 11:30

    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ.ΔΗΛ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΝΗΣΙΩΝ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *