ροή ειδήσεων

Κρουαζιέρα οργίων με προορισμό Κω και Ρόδο


Το ταξίδι της ακολασίας!

Εφτά ημέρες και οχτώ «καυτές» νύχτες με φόντο τα ελληνικά νησιά, υπόσχεται ολλανδικό πρακτορείο σε ζευγάρια που ανταλλάσσουν συντρόφους

Κρουαζιέρα οργίων με sex shows, ξέφρενα parties στην πισίνα και ανταλλαγές συντρόφων, υπόσχεται το ολλανδικό πρακτορείο SDC, με προορισμό τα ελληνικά νησιά. Το ταξίδι είναι προγραμματισμένο για το 2017, για οχτώ ημέρες και εφτά «καυτές» νύχτες» (28/6 έως 5/7), όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του πρακτορείου.



Με αφετηρία την Αθήνα, το κρουαζιερόπλοιο της ακολασίας θα κάνει στάση στη Μύκονο, στην Πάρο, στην Κω, στην Ρόδο και στη Σαντορίνη. «Το πολυτελές μας σκάφος μας θα μετατραπεί σε φάρο σεξουαλικότητας όπου ο ρομαντισμός, το πάθος και οι ένοχες απολαύσεις, θα είναι το μέρος μίας περιπέτειας!...Τα δελεαστικά νησιά και το Αιγαίο θα αποτελέσουν το φόντο για ένα κρεσέντο καυτού αισθησιασμού. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το μέρος του κόσμου όπου οι ζεστές ημέρες θα οδηγούν σε σέξι, αισθησιακές νύχτες. Το Αιγαίο είναι γνωστό για τα θαυμάσια ηλιοβασιλέματά του, που βάζουν «φωτιά» στον ουρανό, όπως και τα ζευγάρια του SDC», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα του πρακτορείου.



Όσο για το πρόγραμμα της κρουαζιέρας, αυτό περιλαμβάνει sex shows, pole dancing, sexy μαθήματα yoga, μαθήματα ταντρικού σεξ και αναρίθμητα parties.

Στη guest list των ζευγαριών που ανταλλάσσουν συντρόφους, συναντάμε ζευγάρια από όλο τον κόσμο, κυρίως από τη Γερμανία, την Πορτογαλία, τις ΗΠΑ, την Γαλλία, την Ιταλία, το Βέλγιο και την Ισπανία.


Οι τιμές για την κρουαζιέρα κυμαίνονται στα 5.200 ευρώ


protothema

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *