ροή ειδήσεων

Παράπονα για την παραλία Τραουνού


Αναγνώστης: στην παραλια τραουνου εδω και μια εβδομάδα σίγουρα έχουν τοποθετηθει δύο πινακίδες παράνομες όσων αφορα την λειτουργία της παραλίας. Μεταξύ άλλων αναφέρεται σε απαγορεύσεις και τρόπους συμπεριφοράς.όπως ότι απαγορεύονται οι σκύλοι. Κάτι που αποτελεί παράβαση νομοθεσιών και παρακαλώ κάθε ρμόδια αρχή,τόσο δημοτική όσο και αστυνομική να επιληφθεί του θεματος.
Ευχαριστω... Επιπλέον.. γαλαζια σημαια... χωρις ναυαγοσώστη;;;;;;;

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/7/16 10:54

    Δυστυχώς ισχύει για παραλίες με γαλάζια σημαία....

    http://www.blueflag.gr/criteria/env-management

    Κριτήριο 23.
    Η πρόσβαση σκύλων και άλλων κατοικίδιων ζώων θα πρέπει να ελέγχεται αυστηρά.
    Υποχρεωτικό Κριτήριο: Σε όλες τις περιοχές/χώρες

    Στις βραβευμένες με «Γαλάζια Σημαία» ακτές επιτρέπεται η παρουσία σκύλων και άλλων κατοικίδιων ζώων αποκλειστικά και μόνο στους χώρους στάθμευσης και στις περιοχές περιπάτου εκτός ακτής. Η παρουσία ζώων στις ανωτέρω περιοχές εκτός της ακτής επιτρέπεται, με την προϋπόθεση ότι ελέγχονται από τον κάτοχό τους και δεν υπάρχει άλλος περιορισμός από το διαχειριστή της ακτής και την εθνική νομοθεσία.

    Απαγορεύεται η είσοδος δεσποζόμενων ζώων εντός της ακτής και της κολυμβητικής περιοχής. Από την απαγόρευση εξαιρούνται σκύλοι-συνοδοί ατόμων με προβλήματα όρασης.

    Εφόσον στην ακτή πραγματοποιούνται περιπολίες έφιππης αστυνομίας, θα πρέπει να λαμβάνονται μέτρα που θα διασφαλίζουν την απουσία περιττωμάτων.

    Όπου είναι δυνατό, θα πρέπει να υπάρχει σχέδιο και να εφαρμόζεται διαδικασία απομάκρυνσης αδέσποτων ζώων από την ακτή. Επιπλέον, είναι υποχρεωτικό να λαμβάνονται μέτρα περιορισμού της πρόσβασης αδέσποτων ζώων στην ακτή. Στην περίπτωση που αδέσποτα ζώα έχουν πρόσβαση στην ακτή και υπάρχει αντικειμενική αδυναμία ελέγχου, προτείνεται η ανάρτηση πινακίδων ενημέρωσης του κοινού για την κατάσταση. Επιπλέον, προτείνεται η ανάρτηση πληροφοριών προς τους λουόμενους με οδηγίες για την περίπτωση που διαπιστώσουν παρουσία αδέσποτων ζώων στην ακτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/7/16 12:08

    ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ??ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ:ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΣΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΨΥΛΛΟΥΣ,ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΑΔΑΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΤΙΝΑΖΕΤΕ ΝΑ ΑΝΕΜΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΟ ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΟΥ ΦΙΜΩΤΡΟ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ.ΕΑΝ ΤΟ ΨΕΚΑΣΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΧΗΜΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΑ(Π.Χ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ)ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΟΥΡΗΣΕΙ ΕΙΤΕ ΑΦΟΔΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΑΠΟΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ,ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!!ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΟΠΕΣ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΠΙΑΜΕ ΕΚΕΙ.ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΑΖΙΛΙΑΝ ΜΑΓΙΟ ΤΟΥΣ,ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/7/16 12:17

    Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ.ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΖΩΑ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΕΝΝΟΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/7/16 13:24

    O NABAGOSOSTIS POY EINE THN ALLH FORA KINDINEPSE ENAS POY EKANE AETO THALASIS KAI DEN MPORESE NA BGI EKSO ME APOTELESMA NA KALESOYN TO LIMENARXIO KAI MEXRI NA ERTHI NIKTOSE KAI DEN FENOTAN GIA ARKETI ORA KAPIA STIGMI NOMIZAN OTI PNIGIKE ALLA EYTIXOS BGIKE META APO ORA MONOS TOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/7/16 16:13

    Από όσα σχόλια διαβάζω, ένα είναι το συμπέρασμα ...... "Ελλαδιστάν το μεγαλείο σου"!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *