ροή ειδήσεων

Eθνοκάθαρση με την χρήση των ΑΤΜs! H κυβέρνηση κανακεύει τους νέους, ρίχνει στον Καιάδα τους συνταξιούχους


Μυστικοί σύμβουλοι των Τσίπρα-Καμμένου πίσω από την (και) ιδεολογική επιλογή


Κάθε άλλο παρά τυχαία είναι η επιλογή της “Εθνοκάθαρσης” του επιχειρεί η κυβέρνηση. Είναι μια επιλογή σοφά μελετημένη η οποία αποκαλύπτει την ύπαρξη μυστικών συμβούλων του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου. Προφανώς στο περιβάλλον τους υπάρχουν μυστικοί σύμβουλοι στους οποίους πρέπει να βγάλουμε το καπέλο. Η κυβέρνηση έχει συνειδητά επιλέξει να πάρει τους νέους (από την εφηβική κιόλας ηλικία) με το μέρος της και να οδηγήσει στον Καιάδα τους συνταξιούχους.

Γράφει ο Josef Mengele

Ενας συνταξιούχος ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να κοστίζει ένα σωρό χρήματα στον κρατικό μηχανισμό. Πέρα από την καταβολή των συντάξεων αρρωσταίνει πιο συχνά από ότι ένας νέος ενώ η νοσηλεία τους επιβαρύνει περαιτέρω τα δημόσια νοσοκομεία. Προσθέστε και το κόστος των φαρμάκων για να διαπιστώσετε πόσοοικονομικά ασύμφορος είναι για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ένας συνταξιούχος. Εκτός από την οικονομική διάσταση υπάρχει και η πολιτική: Η πλειοψηφία των συνταξιούχων μεγάλωσε ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Δεν είναι-εκ των πραγμάτων-ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε το πούλο!

Ενας νέος τώρα, δεν αρρωσταίνει, δεν κοστίζει τίποτε στο Κράτος κι αν βρει δουλειά στην Ελλάδα θα είναι ένα ιδανικό φορολογικό υποζύγιο. Γι΄αυτό και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει τους (πολύ) νέους: Toυς δίνει δίπλωμα στα 17 για να πηγαίνουν βόλτα τη γκομενίτσα, τους δίνει ψήφο στα 17, τους καταργεί τις πανελλήνιες, τους αυξάνει την διάρκεια των διαλειμμάτων και γενικά κάνει ότι μπορεί για να τους κανακέψει σαν μια μεγάλη στοργική μαμά. Οι πετσοκομμένες συντάξεις στους απομάχους της ζωής είναι τόσο οικονομική όσο και ιδεολογική επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Γι΄αυτό από χθες δακρύζουν ακόμη και τα ATMs που είναι αναγκασμένα να συμμετέχουν, σαν όργανα του Μένγκελε, σ΄αυτή την εθνοκάθαρση.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/7/16 11:42

    Αυτός που έγραψε το άρθρο είναι τουλάχιστον τραγικός. Και τι πρέπει να γίνει; Να κάψουμε τα παιδιά; Να φύγουν στο εξωτερικό; Δεν βλέπετε γύρω σας τι γίνετε; Εσείς μεγαλώσατε τα παιδιά που προτιμούν τις βόλτες με τις "γκομενίτσες"! Ποιος Josef Mengele έγραψε το άρθρο βρε κατακαημένοι συνταξιούχοι που στέλνετε ακόμα τα παιδιά και τα εγγόνια σας να σας φέρουν την σύνταξη! Που έχετε τελειώσει με το ζόρι Δημοτικό! Αγράμματοι! Δεν υπερασπίζομαι την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να πάει να γα*** και αυτός και οι δικοί του που μας έχουν ρουφήξει το αίμα! Αλλά θα πρεπε να ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ που μιλάτε έτσι για τη νέα γενιά! ΕΣΕΙΣ φέρατε την κατάσταση εδώ που την φέρατε, γεννιόμαστε και έχουμε κατευθείαν ΧΡΕΟΣ στο κεφάλι μας γιατί εσείς θέλατε σπίτια, αυτοκίνητα και επιδοτήσεις χωρίς παραγωγή! Σας τα δώσανε ΟΛΑ τα καταχραστήκατε, τα εκμεταλλευτήκατε ΡΙΜΑΞΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ, τι άλλο θέλετε; Μήπως να σας δώσουν οι νέοι τα χρόνια τους για να ζήσετε για πάντα?!
    Αυτός είναι ο κύκλος της ζωή κύριε "αρθρογράφε".
    Σε 10 χρόνια εσύ θα πεθάνεις, εγώ όμως θα δουλεύω 50 χρόνια για να πληρώσω τα σκατά που έκανες ΕΣΥ.
    Και δεν θα πάρω ούτε σύνταξη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/7/16 19:20

    Μη πέφτετε στην παγίδα για αλληλοσπαραγμό μεταξύ νεων γέρων πλούσιων φτωχών ωραίων ασχημων.
    Αυτά θέλουν τα λαμόγια να πετύχουν και χαίρονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *