ροή ειδήσεων

H Ελλάδα δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός των Γερμανών


Πρώτη στις προτιμήσεις τους η Ισπανία, τρίτη η Τουρκία και πέμπτη η Ιταλία
Στη δεύτερη θέση των δημοφιλέστερων προορισμών των Γερμανών πελατών της TUI Γερμανίας για αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται η Ελλάδα, με την Ισπανία να βρίσκεται στην πρώτη θέση απορροφώντας το 35% του συνόλου των ταξιδιωτών της TUI.

Αυτό δείχνει έρευνα που διενήργησε η TUI για τις ταξιδιωτικές τάσεις των Γερμανών αυτό το καλοκαίρι, στην πιο πυκνοκατοικημένη πολιτεία της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός θα είναι φέτος η Τουρκία. Ακολουθεί η Γερμανία και η Ιταλία.

Οι δημοφιλέστεροι μακρινοί προορισμοί για αυτό το καλοκαίρι είναι και φέτος οι ΗΠΑ (διατήρησε την 6η θέση που είχε και πέρυσι), η Πορτογαλία (7η, ανεβαίνοντας 2 θέσεις επάνω), η Αυστρία (8η) και η Βουλγαρία (9η).

Η Κροατία ολοκληρώνει το top10. Φέτος οι ταξιδιώτες της TUI θα κάνουν διακοπές διάρκειας 9,6 ημερών, σχεδόν μια ημέρα λιγότερο σε σχέση με πέρυσι (10,4 ημέρες).

Σύμφωνα με την TUI, η μικρότερη διάρκεια διακοπών φέτος, ενδεχομένως οδηγήσει σε μια τάση για δεύτερες και τρίτες διακοπές μέσα στη χρονιά.Προς το παρόν, η TUI έχει διαθεσιμότητα σε όλους τους καλοκαιρινούς προορισμούς.

Τα Κανάρια Νησιά, η Ελλάδα και η Τουρκία έχουν ακόμη χωρητικότητα και αποτελούν καλή επιλογή, ενώ οι Βαλεαρίδες έχουν υψηλότερες πληρότητες.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *