ροή ειδήσεων

Ρόδος: τo Princess Andriana Resort & Spa ένα από τα καλύτερα all inclusive ξενοδοχεία στον κόσμο


Το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο 5 αστέρων Princess Andriana Resort & Spa,
μέλος του Ομίλου H-hotels Collection στην περιοχή Κιοτάρι της Ν. Ρόδου, διακρίθηκε από το online Travel Agency Hotels.com ως ένα από τα 50 καλύτερα All Inclusive ξενοδοχεία για το 2016.

Η παραπάνω παγκόσμια διάκριση αποτελεί επιστέγασμα της συλλογικής προσπάθειας που κάνουν Διοίκηση και προσωπικό με στόχο τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας στις παρεχόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας. Απονεμήθηκε στο ξενοδοχείο λόγω της υψηλής βαθμολογίας και του μεγάλου αριθμού θετικών κριτικών προερχόμενες από τους επισκέπτες που διάμειναν στο Princess Andriana επιβραβεύοντας το ως ένα από τα καλύτερα all inclusive ξενοδοχεία του κόσμου.

Σχετικά με την Εταιρεία: Ο Όμιλος Η hotels Collection διαθέτει 5 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο στις ανώτερες κατηγορίες τεσσάρων και πέντε αστέρων με συνολική δυναμικότητα 1900 δωματίων.
Ξεκίνησε το 1992 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις απασχολώντας περίπου 1000 άτομα προσωπικό, προερχόμενο τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και από όλη την Ευρώπη. Φιλοδοξία του Ομίλου είναι να εξελίξει την έννοια της φιλοξενίας σε επίπεδα, που θα καλύπτει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

www.hhotels.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *