ροή ειδήσεων

Απίστευτο: Εφαρμογή για online καφετζού


Πίνεις τον ελληνικό καφέ σου, γυρίζεις το φλιτζάνι, περιμένεις να στραγγίσει,
τραβάς τρεις φωτογραφίες του και τις στέλνεις μέσω… εφαρμογής android σε καφετζού!


Πίνεις τον ελληνικό καφέ σου, γυρίζεις το φλιτζάνι, περιμένεις να στραγγίσει, τραβάς τρεις φωτογραφίες του και τις στέλνεις μέσω… εφαρμογής android σε καφετζού!

Σε λίγη ώρα έχεις την πρόβλεψη στην οθόνη του κινητού σου! Μετά την «πρόσωπο με πρόσωπο» και την on line καφεμαντεία, αλυσίδα σύγχρονων καφενείων της Θεσσαλονίκης -με ειδίκευση στο… φλιτζάνι- εισάγει και την καινοτόμα 24ωρη υπηρεσία μέσω εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο!

Η διάθεσή του στο Play Store έγινε την 1η Ιουλίου και ήδη έχουν «διαβαστεί» 1.400 φλιτζάνια!

Μάλιστα, δεν απευθύνεται μόνο σε Ελληνες, καθώς η εφαρμογή διατίθεται επίσης σε αγγλικά, τουρκικά και αραβικά.

«Η ελληνική παράδοση και κουλτούρα είναι πλέον διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο μέσω της τεχνολογίας και διαθέσιμη και στους απανταχού Ελληνες όλου του κόσμου, αλλά και σε κράτη με παρόμοια κουλτούρα με την ελληνική», δήλωσε στον «Ε.Τ.» ο υπεύθυνος των καταστημάτων Oceanos Coffee, Κώστας Κούκουλης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η εφαρμογή έρχεται να ανταγωνιστεί αντίστοιχη της Τουρκίας που μέχρι στιγμής έχει δέκα εκατομμύρια downloads.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή.

Μόλις ο χρήστης ανοίξει την εφαρμογή και την συνδέσει με το προφίλ του στο Facebook, λαμβάνει δώρο 30 μονάδες. Επειτα, διαλέγει μία από τις δέκα καφετζούδες, η οποία ανάλογα με τη πείρα της «χρεώνει» διαφορετικές μονάδες.

«Ετσι, με τις 30 μονάδες μπορεί να έχει μία, δύο ή και τρεις καφεμαντείες καθώς υπάρχουν καφετζούδες που χρεώνουν 30, 15 ή 10 μονάδες αντίστοιχα.

Οι φωτογραφίες του φλιτζανιού εξετάζονται σύμφωνα με χιλιάδες σύμβολα και σχηματισμούς βάσει της εμπειρίας των καφετζούδων. Οι προβλέψεις βγαίνουν ειδικά για τους χρήστες και ανάλογα με το ζώδιό τους, σύμφωνα με τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχουν», εξήγησε στον «Ε.Τ.» ο κ. Κούκουλης.

Μόλις οι δωρεάν μονάδες εξαντληθούν, ο χρήστης μπορεί να τις ανανεώσει μέσω της εφαρμογής και της Google.

Υπάρχει και η συνδρομή VIP για τους χρήστες που δεν θέλουν να περιμένουν την καφετζού κατά τις ώρες αιχμής! «Χρεώνεται ένα επιπλέον ευρώ ανά φλιτζάνι ενώ υπάρχει και το ‘‘πακέτο’’ του μήνα με χρέωση δέκα ευρώ. Φυσικά, η καφετζού διαβάζει το φλιτζάνι VIP πριν απ’ όλα τα άλλα και ο χρήστης λαμβάνει τις προβλέψεις όσο ακόμα το φλιτζάνι είναι ζεστό!», πρόσθεσε.

Στόχος της εταιρίας είναι οι καφεμαντείες να αποστέλλονται στους χρήστες μέσα σε διάστημα 15-20 λεπτών της ώρας, αλλά εξαρτάται από την «κίνηση» στα δύο μαγαζιά που διαθέτει η Oceanos Coffee στη Θεσσαλονίκη, καθώς εκεί εδρεύουν και οι καφετζούδες που ασχολούνται με την εφαρμογή στα κινητά. Να σημειωθεί ότι πέρυσι η ίδια εταιρία λάνσαρε και την online καφεμαντεία μέσω ειδικής ιστοσελίδας. «Δεν ήταν τόσο πρωτοποριακό όσο η εφαρμογή στα κινητά. Στο ίντερνετ η χρέωση γίνεται μέσω paypal», είπε ο υπεύθυνος των καταστημάτων.

«Οι προβλέψεις είναι διασκεδαστικές και συναρπαστικές! Με τις προσωπικές προβλέψεις που θα λάβετε από τις καφετζούδες μας θα ενθουσιαστείτε και θα περάσετε διασκεδαστικές στιγμές», κατέληξε ο hi tech ιδιοκτήτης της Oceanos Coffee.

Πηγή: Thetoc.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *