ροή ειδήσεων

Pokemon Go: Οι πιο τρελές ιστορίες που έχουν συμβεί έως τώρα με το παιχνίδι


Το Pokemon Go έχει λίγο παραπάνω από μια βδομάδα που εμφανίστηκε,
αλλά η αποδοχή του ήταν αξιοπρόσεκτη παρ’ όλα ταύτα.

Η Niantic (εταιρία ανάπτυξης) λέει ότι διέκοψε την παγκόσμια διάθεσή του για να μπορέσουν οι σέρβερ της να αντεπεξέλθουν τη ζήτηση, αλλά υπάρχουν κάποιες λύσεις για χώρες που βρίσκονται σε λίστα αναμονής.

Τις τελευταίες μέρες οι χρήστες έχουν αρχίσει να μοιράζονται ιστορίες και βίντεο από το παιχνίδι και πολλές είναι πραγματικά αξιοπερίεργες, προκαλώντας άφθονο γέλιο, αλλά και ταραχή. Διαβάστε λοιπόν παρακάτω για να διασκεδάσετε κι εσείς.

Ο τύπος του οποίου το σπίτι του, έγινε Γυμναστήριο

Λυπηθείτε λίγο τον Boon Sheridan που το σπίτι του έχει περικυκλωθεί από παίκτες Pokémon καθώς διαβάζετε αυτές τι γραμμές.

Όπως εξήγησε και στο Twitter, το ότι ζει σε μια παλιά εκκλησία, μετέτρεψε το σπίτι του σε Pokémon gym και το αποτέλεσμα είναι σμήνη εκπαιδευόμενων να έχουν το σπίτι του μόνιμα περικυκλωμένο.

Ο Sheridan έχει μοιραστεί φωτογραφίες που δείχνουν παίχτες έξω από το παράθυρό του, αν και έχασε μια με ένα τύπο που φορούσε μια κανονική ζώνη του Pokémon.

Το καλό είναι ότι ο Sheridan το δέχεται με ψυχραιμία. Μάλιστα είχε την έξυπνη ιδέα να αλλάξει τα φώτα στην είσοδο της εκκλησίας ανάλογα με το ποια ομάδα κέρδιζε.

Το ζευγάρι που έκανε βαρκάδα για να φθάσει σε ένα Pokémon Γυμναστήριο

10 βαθμοί αφιέρωσης εδώ. Ένα ζευγάρι παικτών στο Wellington της Ν. Ζηλανδίας έκανε κανονικό καγιάκ στον ωκεανό για να πιάσουν ένα αρκετά δύσκολο στη σύλληψή του Pokémon gym.

Το Pokémon gym ήταν σε μια πηγή και απείχε μισή ώρα κωπηλασίας από το λιμάνι του Wellington, αλλά αυτό δεν πτόησε τις Kelsey Thomson και Lizzy Eden να παλέψουν κωπηλατώντας μέχρι εκεί και να κάνουν το gym δικό τους.

Το αστείο είναι ότι ο παίκτης που τους νοίκιασε τη βάρκα ήταν κι αυτός παίκτης της κίτρινης ομάδας όμως (εκείνες ήταν μπλε) και τους έκανε πλάκα λέγοντας ότι δεν έπρεπε να τους είχε δώσει τη βάρκα κανονικά.

Κι έτσι, παρόλες τις αγωνιώδεις προσπάθειές τους, το Pokémon gym πήγε στην κίτρινη ομάδα τελικά.

Το Rattata που εμφανίστηκε στο κρεβάτι κάποιου

Λοιπόν, αν θέλεις να είσαι ο καλύτερος πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος να συναντήσεις ένα Pokémon. Και για τον Johnny Gargano, αυτό συνέβη ενώ ετοιμαζόταν να πάει στο κρεβάτι του.

Όπως γράφει κι ίδιος στο Twitter, αυτά τα δόντια δεν είναι καθόλου ευχάριστα όταν είσαι γδυτός.

Ο τύπος που έπιασε ένα Pidgey ενώ η γυναίκα του γεννούσε

Και πάλι, πρέπει να είσαι έτοιμος οποτεδήποτε. Ακόμη κι όταν γίνεσαι μάρτυρας του θαύματος της γέννησης του παιδιού σου. Γιατί αυτό το Pidgey δεν θα πιαστεί από μόνο του.

Ο Jonathan Theriot μοιράστηκε μια φωτογραφία του Pidgey που ήταν δίπλα στη γυναίκα του η οποία εκείνη την ώρα γεννούσε την κόρη τους.

Ο τύπος που βρήκε ένα πτώμα ενώ έπαιζε

Εδώ το πράγμα πάει προς το θρίλερ. Ένας έφηβος στο Wyoming βρήκε ένα νεκρό σε ένα ποτάμι ενώ έπαιζε.

«Προσπαθούσα να πιάσω ένα Pokémon από μια φυσική υδάτινη πηγή», είπε η 19χρονη Shayla Wiggins στην KTVQ. Το πτώμα που βρέθηκε είχε λιγότερο από 24 ώρες νεκρό σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι ληστές που ξεγέλασαν τα θύματά τους μέσω του Pokémon Go

Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα κακής χρήσης του παιχνιδιού αναφέρει η αστυνομία στο O'Fallon, του Missouri, όπου τέσσερα άτομα είναι ύποπτα για ληστείες μέσω του Pokémon Go.

Οι ύποπτοι - σύμφωνα με την αναφορά - έβαλαν μικρούς φάρους για να τραβήξουν τα θύματά τους στις τοποθεσίες όπου μετά τους λήστευαν.

Σύμφωνα με την αναφορά, 11 έφηβοι έχουν πέσει θύματα ως τώρα. Προσέχετε εκεί έξω.

πηγή: ired.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *