ροή ειδήσεων

Κακοπληρωτής ο Κούλης; Μάλλον δεν είχε εισπράξει την δόση από την… siemens.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής για τα «θαλασσοδάνεια»
σε κόμματα και ΜΜΕ την Τρίτη, αποκαλύφθηκε ότι είχε χορηγηθεί δάνειο 300.000 ευρώ στον «Κήρυκα Χανίων» (2005), συμφερόντων του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, το οποίο δεν αποπλήρωσε ποτέ.
Στην εν λόγω εταιρεία (Κήρυξ ΑΕ) ήταν μέτοχος και ο νυν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως προκύπτει από το Πόθεν Έσχες του .
«Στην συγκεκριμένη περίπτωση το ποσό με τις προσαυξήσεις το ποσό έχει φτάσει περί τα 650.000 ευρώ, το δάνειο δεν εξυπηρετείτο εδώ και μια δεκαετία, και δεν αναζητήθηκε από την τράπεζα παρά μόνο όταν ανακοινώθηκε η σύσταση της εξεταστικής επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια ΜΜΕ και πολιτικών κομμάτων» είπε.
Τα εν λόγω στοιχεία επιβεβαίωσε στην εξεταστική επιτροπή ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, Γ. Πουλόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πολλά στοιχεία.
«Έπαιξε κάποιο ρόλο στο να μη κινηθεί καθόλου η τράπεζά σας κοντά 11 χρόνια και ενώ δεν είχε πληρωθεί καμία δόση το γεγονός ότι η εν λόγω εφημερίδα είναι συμφερόντων του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος βάσει των δικών σας στοιχείων είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας;», ρώτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Σαντορινιός.
«Δεν ξέρω την περίπτωση, θα επανέλθω με περισσότερα στοιχεία, πάντως το να μην έχει πληρώσει τίποτα ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι λογικό» απάντησε χαρακτηριστικά ο Γ. Πουλόπουλος.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *