ροή ειδήσεων

Όλα τα site σε Virtual Reality με τον Chrome


H Google θέλει να κάνει τον Chrome ικανό να προβάλλει οποιοδήποτε site σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Google στο Road To VR, τόσο η τελευταία έκδοση του Chrome Beta όσο και εκείνη του Chrome Dev θα υποστηρίζουν το webVR. Αναλυτικότερα, το Chrome Beta θα έχει μία επιλογή webVR, προκειμένου να μπορούν να προβληθούν sites σε περιβάλλον Virtual Reality, ενώ το Chrome Dev, με τη ρύθμιση VR Shell επιτρέπει την θέαση ιστοτόπων με τη χρήση του Google Cardboard ή των συσκευών που υποστηρίζουν το Google Daydream.

H Google επιθυμεί να προσφέρει υποστήριξη WebVR και στο Chromium, ενώ το VR view2 θα βοηθήσει τους developers να ενσωματώνουν περιεχόμενο εικονικής πραγματικότητας στις ιστοσελίδες τους. Σε κάθε περίπτωση η Google θέλει να κάνει εύκολη τη συνύπαρξη του κόσμου του Virtual Reality με εκείνον του web, μέσα από τη χρήση του Chrome ως της πλατφόρμας για αυτό.

Σύμφωνα με το 9to5 Google, η Google θέλει να κάνει εύκολη την προβολή του περιεχομένου VR στον Chrome, με το πάτημα ενός απλού κουμπιού. Η Google δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον που έχει για την ενσωμάτωση του Virtual Reality στην online καθημερινότητα όλων των χρηστών του Chrome.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *