ροή ειδήσεων

Θέλει τον σπουδαίο σκόρερ Κάρι ο Κολοσσός (vids)


Έναν εξαιρετικό σκόρερ θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του ο Κολοσσός Ρόδου, έχοντας «βολιδοσκοπήσει» την περίπτωση του Μόρις Κάρι. Ο 29χρονος πλέι μέικερ και απόφοιτος του κολλεγίου του Πρόβιντενς, ενδιαφέρει ιδιαίτερα τονΆρη Λυκογιάννη, ο οποίος τον έχει διακρίνει μεταξύ των περιπτώσεων για τον ξένο, που θα «κουβαλήσει» το φορτίο του σκοραρίσματος.

Ο γκαρντ ύψους 1.78, προέρχεται από ακόμη μία εξαιρετική σεζόν, ξεκινώντας από την Νανσί, όπου παρά τους έξι πόντους με δύο ασίστ ανά αγώνα, δεν κατάφερε να την οδηγήσει στο δεύτερο γύρο στο Eurocup. Εν συνεχεία, διακρίθηκε στο πρωτάθλημα της VTB League, όπου σημείωσε κατά μέσο όρο 14.1 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ με την φανέλα τηςΚάλεβ, έχοντας 51.8% στα δίποντα και 35.6% στα τρίποντα.

Μεγαλύτερη διάκρισή του, είναι ασφαλώς η ανάδειξή του σε Πολυτιμότερο Παίκτη του EuroChallenge της σεζόν 2013-2014, όπου μπορεί η φινλανδική Κότκα να μην κατάφερε να κάνει μεγάλο ταξίδι, ολοκληρώνοντάς το στο Top-16, αλλά ο ίδιος ήταν ο μεγάλος «μπόμπερ» της διοργάνωσης, με μέσο 20.1 πόντων ανά παιχνίδι, μαζί με 4.7 ριμπάουντ και 6.3 ασίστ.

Είναι λογικό, επομένως, η περίπτωσή του να έχει εγείρει το ενδιαφέρον του Κολοσσού, ο οποίος δεν αποκλείεται στις επόμενες ημέρες να κινηθεί για την απόκτησή του, ώστε να διαθέτει ο κόουτς Λυκογιάννης στα χέρια του έναν πραγματικά σπουδαίο σκόρερ.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *