ροή ειδήσεων

Ρόδος: Στο 100% οι πληρότητες των ξενοδοχείων


Το 100% φτάνουν οι πληρότητες των ξενοδοχείων και των ενοικιαζομένων δωματίων στο νησί της Ρόδου αυτές τις μέρες αφού η τουριστική κίνηση στο νησί εξελίσσεται, όπως και τους προηγούμενους μήνες σε ιδιαιτέρως καλά επίπεδα ενώ καλά πηγαίνει η σεζόν και σε όλα τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου.



Ειδικά για την Ρόδο οι αφίξεις τουριστών και τον Αύγουστο είναι αυξημένες κατά 6% περίπου σε σχέση με πέρσι γεγονός ιδιαιτέρως σημαντικό αφού ο Αύγουστος είναι πάντα ο καλύτερος μήνας στην τουριστική κίνηση του νησιού και πάντα οι αφίξεις ήταν ιδιαίτερα υψηλές.

Με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν η μέρα με τη μεγαλύτερη κίνηση κατά το μήνα Αύγουστο μέχρι τώρα ήταν το Σάββατο 6 του μήνα. Καθ' όλη τη διάρκειά της σημειώθηκαν 292 κινήσεις αεροσκαφών και έφτασαν στη Ρόδο 23.268 τουρίστες ενώ αναχώρησαν 22.131 τουρίστες.

Όσον αφορά το μήνα Σεπτέμβριο εκτιμάται ότι θα εξελιχθεί ικανοποιητικά καθώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και μάλιστα πολλές εταιρίες ζήτησαν έξτρα πτήσεις προς Ρόδο και το αίτημα τους ικανοποιήθηκε.

Για τον λόγο αυτό οι εκτιμήσεις είναι ότι η φετινή χρονιά θα είναι από τις πλέον καλές στην ιστορία του ροδιακού τουρισμού σε επίπεδο αφίξεων. Την ευημερία των αριθμών πάντως ενστερνίζεται η συντριπτική πλειοψηφία των καταστηματαρχών και των επαγγελματιών οι οποίοι υποστηρίζουν ότι φέτος έχουν υποστεί σημαντική υστέρηση εσόδων σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *