ροή ειδήσεων

Με επιτυχία ολοκληρώνεται το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Μπριτζ στη Ρόδο


Από τις 20 έως τις 27 Αυγούστου τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Ρόδο
όπου διεξάγεται το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Μπριτζ «Ελληνικά Νησιά». Περισσότεροι από 300 αθλητές από 25 χώρες συμμετέχουν στο 7ήμερο τουρνουά, διεκδικώντας συνολικά έπαθλα 35.000 ευρώ.

Έως τώρα, οι νικητές στο τουρνουά Ζευγών Open είναι: 1η θέση για τους KAPUSUZ – ALTINDAĞ από την Τουρκία, 2η θέση FRUSCOLONI – VERSACE από την Ιταλία, 3η θέση ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗΣ – ΚΟΝΤΟΜΗΤΡΟΣ από την Ελλάδα, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε τις επόμενες ημέρες τα τελικά αποτελέσματα από τα τουρνουά Ζευγών Mix και Ομάδων SWISS που ξεκίνησαν στις 23 και 25 Αυγούστου αντίστοιχα. Έως τώρα, στο τουρνουά Ζευγών Mix, δείχνουν να προηγούνται οι MOLLE και TER LAARE με τους ΤΣΑΒΑΛΟ - ΤΥΡΑΔΕΛΛΗ και ΔΕΛΗΜΠΑΛΤΑΔΑΚΗ - ΣΚΟΡΔΑΛΙΔΗ να ακολουθούν.

Αναγνωρίζοντας την αξία του Μπριτζ ως πνευματικό άθλημα με κοινωνικά και διανοητικά οφέλη, οι διοργανωτές άνοιξαν και φέτος τις πύλες του Φεστιβάλ στο κοινό, σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα και να παρακολουθήσουν τους διεθνούς φήμης μαέστρους και παγκόσμιους πρωταθλητές του μπριτζ: Krzysztof Martens, Giorgio Duboin, Alfredo Versace, Michel & Véronique Bessis.

Με το motto: “This Summer Dive into Bridge”, το Φεστιβάλ φιλοξενείται στο ξενοδοχείο 5 αστέρων, Sheraton Rhodes Resort, όπου και θα πραγματοποιηθεί και το Γκαλά με την επίσημη απονομή των επάθλων αξίας 35.000 ευρώ.

Τη διοργάνωση του Φεστιβάλ έχει αναλάβει η Μίλητος Συμβουλευτική Α.Ε., υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ & του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου και με την ευγενική χορηγία της CCC (Samir Sabbagh) και την υποστήριξη των Carteco, Designlobby, Euthalia, Forever, Hellenic Registry of Shipping, Kandarakis, Κοιν.Σ.Επ. knowl, Le Vôtre Piree, Masticha Shop & το περιοδικό Finesse.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *