ροή ειδήσεων

Υποστηρίζει ότι είναι έγκυος 17 μηνών!

Γυναίκα από την Κίνα υποστηρίζει ότι είναι έγκυος 17 μηνών και ζητάει να υποβληθεί σε καισαρική για να φέρει στον κόσμο το μωρό της, διότι έχει στιγματιστεί από συγγενείς και φίλους.

Το πιστοποιητικό που νομιμοποιεί την εγκυμοσύνη τηςΗ Γουάνγκ Σι, από την επαρχία Χουνάν, ισχυρίζεται ότι έμεινε έγκυος τον Φεβρουάριο του 2015. Για να το αποδείξει προσκόμισε στο νοσοκομείο κρατικό έγγραφο με το οποίο νομιμοποιούσε την εγκυμοσύνη της.

Από τότε έχει πάρει 25,2 κιλά και το αγέννητο μωρό της ζυγίζει 3,8 κιλά, καθώς, αν ο ισχυρισμός της είναι σωστός, διανύει τον 18ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Εχει στιγματιστεί στο χωριό της

Οπως λέει, συμπλήρωσε τους 9 μήνες τον Νοέμβριο του 2015 και μαζί με τον άντρα της Κάνγκ Τζινγουέι πήγαν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί, όμως, της είπαν ότι δεν ήταν έτοιμη για να γεννήσει, διότι ο πλακούντας της ήταν ατελώς ανεπτυγμένος. Από τότε, πήγαινε στο νοσοκομείο κάθε εβδομάδα με την ελπίδα ότι θα γεννούσε, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Τώρα ζητάει από τους γιατρούς να γεννήσει με καισαρική, διότι έχει στιγματιστεί στο χωριό της επειδή δεν έχει φέρει ακόμη στον κόσμο το παιδί.

Σε περίπτωση που ο ισχυρισμός της αποδειχθεί αληθινός, θα έχει σπάσει το ρεκόρ μεγαλύτερης διάρκειας ανθρώπινης κύησης, το οποίο κατέχει από το 1945 η Μπεουλάχ Χάντερ με 375 ημέρες.


Πηγη madata

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *