ροή ειδήσεων

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Βίασαν 18χρονη σε πάρτι για το Pokemon Go! (ΦΩΤΟ)


Αφού διαβάσαμε για ληστείες, δολοφονίες, τραυματισμούς και καβγάδες που σχετίζονται -άμεσα ή έμμεσα- με το Pokemon Go, το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας που έχει τρελάνει εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, το Σάββατο τα βρετανικά ΜΜΕ μετέδωσαν την την είδηση του βιασμού για μαθήτριας σε ένα πάρτι για… πόκεμον.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail», το θύμα, μια 18χρονη κοπέλα, είχε βγει για να διασκεδάσει το βράδυ της Παρασκευής σε νυχτερινό κέντρο στην πόλη Τάνμπριτζ Γουέλς του Κεντ, εκεί όπου λάμβανε χώρα ένα πάρτι για κυνήγι πόκεμον.

Η κοπέλα γιόρταζε μαζί με φίλους της για τα αποτελέσματα των σχολικών εξετάσεων, ωστόσο, όταν τα ξημερώματα αποφάσισε να πάει στις τουαλέτες του καταστήματος, δέχθηκε επίθεση και έπεσε θύμα βιασμού από έναν άγνωστο δράστη.

Η κοπέλα αμέσως ενημέρωσε τις αρχές και περιέγραψε σε αυτές τα χαρακτηριστικά του ατόμου που της επιτέθηκε, ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες και για την ώρα ελέγχουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του κέντρου.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι εύκολο να εντοπίσουν τον βιαστή της 18χρονης καθώς το βράδυ της επίθεσης, εκατοντάδες άτομα είχαν κατακλύσει το νυχτερινό κλαμπ για να διασκεδάσουν, αλλά και να αιχμαλωτίσουν τα περίπου 600 πόκεμον που «κυκλοφορούσαν» εκεί, όπως τους είχαν υποσχεθεί οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Το κέντρο όπου έλαβε χώρα η επίθεση



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *