ροή ειδήσεων

Ρόδος: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 27χρονο


Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να χάσει τη ζωή του λίγα λεπτά αργότερα
(φωτογραφία αρχείου).

Δεν έχουν τελειωμό τα τροχαία δυστυχήματα που σημειώνονται στο νησί μας.
Και βέβαια, εδώ πια ό,τι κι αν πεις θα είναι χιλιοειπωμένο!
Και η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται ως "μαύρη" για κάποιους συντοπίτες μας καθώς ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός σε τρία τροχαία δυστυχήματα που έγιναν τις πρωινές ώρες στο νησί μας.

Συγκεκριμένα:

Στις 9,30 το πρωί, ένα παλικάρι 27 μόλις χρόνων, έχασε τη ζωή του στο δρόμο Ρόδου – Καλλιθέας, λίγα μόλις μέτρα μετά τα φανάρια για Κοσκινού. Ο νεαρός, Χρήστος Χατζηαλεξίου, οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα, έχασε τον έλεγχο κι έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε μια κολώνα φωτισμού.
Λίγα λεπτά αργότερα, ο 27χρονος έχασε την ζωή του βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους γνωστούς του.
Το θανατηφόρο τροχαίο, πέρα από τα συναισθήματα θλίψης, προκαλεί στην τοπική κοινωνία και έντονο προβληματισμό, καθώς δεν περνά ούτε μέρα πλέον που να μην υπάρχει τροχαίο ατύχημα στο νησί μας.
Χαρακτηριστικό μάλιστα παράδειγμα το γεγονός ότι πέρα από το θανατηφόρο αυτό τροχαίο δυστύχημα, σήμερα το πρωί στη Ρόδο σημειώθηκαν άλλα δύο ακόμα ατυχήματα, στα οποία τραυματίστηκαν σοβαρά δύο ακόμα άτομα.

** Το πρώτο,  στις 7 το πρωί, κοντά στο Μίρα – Μάρε, όταν οδηγός ενός αυτοκινήτου  έχασε τον έλεγχο, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια προσέκρουσε σε κολώνα. Από τη σύγκρουση που ήταν σφοδρή τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ο οδηγός του ΙΧ.

** Στις 10.30 το πρωί, στην οδό Ρόδου - Καλλιθέας επίσης, κοντά στο Φαληράκι, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο μοτοποδήλατο. Από την σύγκρουση, που ήταν σφοδρή, τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του μοτοποδηλάτου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.

http://topika-nea.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *