ροή ειδήσεων

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ! Τι σχεδιάζουν 5 πολυεθνικές του χρήματος.

Oπως κάθε σύστημα έχει τα πλεονεκτήματα,έχει και μειονεκτήματα τα οποία όμως δεν αναφέρονται.
Με τα μετρητα το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι παραχαράσσονται και κυκλοφορούν πλαστά,με τις κάρτες τα προβλήματα είναι πολύ περισσότερα,όπως τι θα γίνεται αν κλαπεί ή χαλάσει … ΣΧΟΛΙΟ corfiatiko

Τέσσερις από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές και αμερικανικές τράπεζες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να εργαστούν επάνω σε ένα σύστημα αποκλειστικά ψηφιακών μετρητών το οποίο ελπίζουν να κυκλοφορήσουν σε δύο χρόνια.

Η BNY Mellon, η Deutsche Bank και η Santander, μαζί με τη βρετανική χρηματιστηριακή εταιρία ICAP, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την UBS ώστε να αναπτύξουν το Utility Settlement Coin (USC). Όπως σχεδιάζουν, το σύστημα θα είναι μια γρήγορη και πιο αποδοτική εναλλακτική στις τρέχουσες διαδικασίες συναλλαγών.

Το νόμισμα θα εστιάζει στους θεσμικούς πελάτες των τραπεζών και θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία blockchain, την οποία χρησιμοποιεί το bitcoin. Αρκετά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις ευρύτερες εφαρμογές της εν λόγω τεχνολογίας, επισημαίνει το CNBC.
«Τα ψηφιακά μετρητά είναι βασικό συστατικό μιας μελλοντικής δομής της χρηματοοικονομικής αγοράς, που βασίζεται στις τεχνολογίες blockchain», εξήγησε ο Hyder Jaffrey της UBS σε σημερινή του ανακοίνωση.

Η UBS εκτιμά ότι το USC θα μπορούσε να ελαττώσει την πολυπλοκότητα και το χρόνο που χρειάζεται ο διακανονισμός συναλλαγών, μειώνοντας κινδύνους και βελτιώνοντας την αποδοτικότητα των κεφαλαίων του χρηστών.

crashonline.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *