ροή ειδήσεων

Ρόδος: Μόνο η Βίκυ Κάβουρα κάνει σέξι αυτό το σεμεδάκι μαγιό


Φέτος έχει γίνει πολύ της μόδας αυτό το μαγιό.
Μια παραλλαγή του μπικίνι που θα τρέλαινε τη νοικοκυρά μάνα. Η Βίκυ Κάβουρα το κάνει και αυτό σέξι.

Αν έδινες τα κλειδιά του σπιτιού σου σε μια κλασσική μαμά που μεγάλωσε με άλλες αρχές, τότε αυτό που σίγουρα θα έκανε είναι να γεμίσει όλα τα έπιπλα με σεμεδάκια. Τηλεόραση, κομοδίνο, τραπεζάκι, όλα. Φαίνεται πως και η μόδα του φετινού καλοκαιριού σχεδιάστηκε από μια μάνα νοικοκυρά, αφού δεν γίνεται να εξηγηθεί διαφορετικά ότι όλο και περισσότερες επιλέγουν να φορέσουν αυτό το μπικίνι. Το έχουμε δει σε άγνωστες κοπέλες, το έχουμε δει και σε πολλές γνωστές. Μία από αυτές και η Βίκυ Κάβουρα.

Η 25χρονη ηθοποιός βρίσκεται για διακοπές στη Ρόδο και αναρτά φωτογραφίες από τις παραλίες που πηγαίνει. Στην φωτογραφία που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες φοράει κι εκείνη το μπικίνι του καλοκαιριού. Πέρσι ήταν το ολόσωμο με κοψίματα, φέτος είναι το μπικίνι που το πάνω μέρος του είναι πλεκτό και φέρνει κάτι από σεμεδάκι μαμάς και γιαγιάς.

Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται κάποια χρησιμότητα για να το επιλέξεις, αλλά βλέποντας την φωτογραφία όπου η Βίκυ Κάβουρα λιάζεται και δείχνει την κορμάρα της, τότε θα το θεωρήσεις must και άψογη επιλογή.





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *