ροή ειδήσεων

Κυριακοπούλου: «Δεν ήθελα να έρθω στους Ολυμπιακούς!»


Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ μιλά για τον τραυματισμό της, για τη μάχη στο προκριματικό και αποκαλύπτει την απίστευτη ταλαιπωρία που έχει υποστεί

Πίσω από το μόνιμο χαμόγελο που έχει στο πρόσωπο της, η αλήθεια είναι ότι κρύβονται πολλά… Η Νικόλ Κυριακοπούλου λίγες ώρες πριν μπει στη μάχη του προκριματικού στο άλμα επί κοντώ μίλησε για τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε φέτος , οι οποίες όμως δεν την πτόησαν και είναι έτοιμη να δώσει τη μεγάλη μάχη της.

«Έχω κάνει ένεση για να μπορέσω να αγωνιστώ. Έχω ταλαιπωρηθεί αφάνταστα τον τελευταίο καιρό με τραυματισμούς, όχι μόνο από το οστικό οίδημα στο δεξί πόδι, αλλά και με πρήξιμο στο αριστερό γόνατο και με πρόβλημα στο δεξί πέλμα», μας λέει και εξακολουθεί να χαμογελά, παρά τα όσα έχει περάσει.

«Το οστικό οίδημα είναι αυτό που με άφησε έξω τόσο καιρό, αλλά έκανα μία μέρα ποδήλατο για να μη χάσω τη φόρμα μου και μετά βλέπω το πόδι μου να έχει πρηστεί σαν μπάλα! Κι έχω αφόρητους πόνους στο πέλμα…».

Όπως λέει η ίδια, δεν ήθελε να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες! «Ήμουν σε τέτοια κατάσταση που δεν ήθελα να έρθω στο Ρίο, δεν ήθελα να αγωνιστώ. Αν δεν ήταν ο γιατρός του ΣΕΓΑΣ Διονύσης Χίσσας, δεν θα ερχόμουν!»

Ο κ. Χίσσας ήταν δίπλα της και την άκουγε: «Η Νικόλ είναι παλικάρι. Ξεπέρασε το οστικό οίδημα σε 15 ημέρες, ενώ κανονικά χρειάζεται 40 μέρες. Αλλά προέκυψαν μετά και άλλοι τραυματισμοί γι’ αυτό είναι δύσκολη η κατάσταση της. Πάντως δεν γινόταν να μην έρθει στους Ολυμπιακούς. Αυτό της είπα, να δοκιμάσει και ότι γίνει. Είναι μία πρόκληση που δεν μπορείς να αρνηθείς. Μπορεί να το μετάνιωνε μία ζωή εάν δεν προσπαθούσε.»

Πάντως η Κυριακοπούλου θα πάει στον προκριματικό της Τρίτης, χωρίς ουσιαστικά να έχει προπονηθεί στο άλμα επι κοντώ.

«Έχω κάνει άλμα μόνο με οκτώ βήματα και όχι τα κανονικά 16 που κάνουν όλοι. Και στον αγώνα θα πάω σχεδόν με τη μισή φόρα και ότι βγει. Θα δοκιμάσω να πηδήσω με 14 βήματα κι ελπίζω να τα καταφέρω…»

Όπως και να έχει το γεγονός ότι η Νικόλ ήρθε στο Ρίο, αποτελεί μία μεγάλη νίκη της! Απέδειξε και πάλι ότι είναι παλικάρι…
Πηγή:www.gazzetta.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *