ροή ειδήσεων

Συγκινητικές οι στιγμές την ώρα που το άγημα έψαλε τον Εθνικό Ύμνο στο Μαντράκι!

Συγκινητικές είναι, πράγματι, οι στιγμές που ζει κανείς, παρακολουθώντας την υποστολή της σημαίας από τον ιστό, δίπλα από το κτίριο της Περιφέρειας στο Μαντράκι. Εκατοντάδες (αν όχι χιλιάδες, μαζί με τους ξένους), είναι εκείνοι οι οποίοι σπεύδουν να παρακολουθήσουν από κοντά την τελετή και τα στρατευμένα παιδιά μας, τα οποία δίνουν όλη τους τη ζωντάνια και το πάθος, όχι μόνο μέχρις ότου φτάσουν στο σημείο της εκδήλωσης, αλλά κι όταν αρχίζουν να λένε, με την στεντόρεια φωνή τους, τον Εθνικό μας Ύμνο!

Αυτονόητο, βέβαια, και το γεγονός ότι, την ώρα της εκδήλωσης οι φωτογραφικές μηχανές των κινητών και των τάμπλετ παίρνουν "φωτιά", σε μια προσπάθεια ντόπιων και ξένων ν΄ αποθανατίσουν αυτές τις μοναδικές στιγμές.

Στιγμές που σε κάνουν να νιώθεις υπερήφανος που είσαι Έλληνας. Γι΄ αυτό, άλλωστε, είναι τόσο ζεστό όσο και παρατεταμένο το χειροκρότημα που εισπράττουν οι φαντάροι μας απ΄ όλους τους παριστάμενους.

** Και κάτι σχετικό: Μάθαμε πως μια συντοπίτισσά μας κάθε φορά που γίνεται η τελετή υποστολής της σημαίας είναι εκεί! Ανάμεσα στο πλήθος. Και πάντα αναφωνεί με όση δύναμη έχει το "Ζήτω η Ελλάδα"!..








http://topika-nea.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *