ροή ειδήσεων

Οι οδηγοί ταξί στην Ρόδο έχουνε μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε σχέση με την πρόκληση ατυχημάτων


Αναγνώστης: και εξηγώ : 6/8/2016 βρίσκεται στο φανάρι στο Τσαΐρι με κατεύθυνση προς Ρόδο η αριστερά προς αεροδρόμιο μια σειρά 20 αυτοκινήτων και περιμένουμε να ανάψει για αριστερά προς αεροδρόμιο, έρχεται ένα ταξί με αριθμό ράδιο ταξί 2 και προσπέρασε όλους εμάς τους ηλίθιους και στέκεται μπροστά από το φανάρι και κατά το ήμισυ του απέναντι δρόμου, μόλις ανάβει το φανάρι ξεκινά σαν τρελός με τόση ταχύτητα που το αυτοκίνητο που προηγουμένως είχε μπει στο δρόμο προς αεροδρόμιο ερχόμενο από Ρόδο δεν είχε προλάβει να ολοκληρώσει την είσοδο στο δρόμο και κοντό σταμάτησε για να αποφύγει το ταξί, αυτό το επικίνδυνο γεγονός ο ταξιτζής το δημιούργησε για το τίποτα! !! αφού  αργότερα στο ύψος του εργοταξίου του Γερολημου, πήγαινε με το πάσο του στην μέση του δρόμου μιλώντας στο τηλέφωνο.


Επειδή αυτή η συμπεριφορά από τα ταξί της Ρόδου είναι συνηθισμένη και επειδή έχουν προκληθεί πολλά περιστατικά εξ υπαιτιότητας τους , θα ήθελα να αναδημοσιεύσει η καταγγελία μου , για την οποία αναλαμβάνω την πάσα ευθύνη ήθελε προκύψει, και τούτο διότι διαθέτω ολόκληρο το περιστατικό μαγνητοσκοπημένο από την κάμερα του αυτοκινήτου μου.
Εύχομαι να υπάρξει ευθιξία από μέρους τόσο εσάς όσο και από κάποιο εισαγγελέα , προκειμένου να αποτραπούν μελλοντικά δυστυχήματα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/8/16 01:29

    Στην ουρά που περίμενες δεν είχε ταξί να περιμένουν ; Επειδή το κάνουν μερικοί αυτό πρέπει να τα βάλεις με όλους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/8/16 03:27

    Εκει οταν αναψει πρασινο περνανε μονο 3 αυτοκινητα,ο τέταρτος περνάει με κίτρινο και ο πέμπτος με κόκκινο!Αν χαζέυσει ο πρωτος περνανε μόνο δυο αυτοκινητα!Σε αυτο το φαναρι επρεπε να δοθεί περισότερος χρονος στο πρασινο που δείχνει το βέλος αριστερα για αεροδρομιο η να υπάρχει τροχονόμος να ρυθμίζει την κυκλοφορια τις ημέρες που έχει κίνηση το αεροδρόμιο π.χ.τεταρτες,πέμπτες,σαββάτα και κυριακές που επιστρέφουν οι εκδρομείς με κατευθινση προς τα δυτικά του νησιου εκει η ουρα φθάνει μεχρι το rodos gold!Κατι πρέπει να κάνει η περιφέρια με αυτό το φανάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/8/16 05:18


    Με τη λήψη βίντεο σε δημόσιο χώρο, όταν τραβάς πρόσωπα και πινακίδες, κάνεις επεξεργασία προσωπικών δεδομένων:
    Είναι κάθε εργασία που πραγματοποιείται σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως: συλλογή, καταχώριση, οργάνωση, διατήρηση ή αποθήκευση, τροποποίηση, εξαγωγή, χρήση, διαβίβαση, διάδοση, συσχέτιση ή συνδυασμός, διασύνδεση, δέσμευση, διαγραφή, καταστροφή.

    Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα που τηρεί και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα ονομάζεται υπεύθυνος επεξεργασίας.

    Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα που επεξεργάζεται δεδομένα για λογαριασμό κάποιου υπεύθυνου επεξεργασίας ονομάζεται εκτελών την επεξεργασία.

    Και για την επεξεργασία ισχύει:

    Άρθρο 5

    Προϋποθέσεις επεξεργασίας

    1. Επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα επιτρέπεται μόνον όταν το υποκείμενο των δεδομένων έχει δώσει τη συγκατάθεσή του.

    2. Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται η επεξεργασία και χωρίς τη συγκατάθεση, όταν:

    α) Η επεξεργασία είναι αναγκαία για την εκτέλεση σύμβασης, στην οποία συμβαλλόμενο μέρος είναι υποκείμενο δεδομένων ή για τη λήψη μέτρων κατόπιν αιτήσεως του υποκειμένου κατά το προσυμβατικό στάδιο.

    β) Η επεξεργασία είναι αναγκαία για την εκπλήρωση υποχρεώσεως του υπεύθυνου επεξεργασίας, η οποία επιβάλλεται από το νόμο.

    γ) Η επεξεργασία είναι αναγκαία για τη διαφύλαξη ζωτικού συμφέροντος του υποκειμένου, εάν αυτό τελεί σε φυσική ή νομική αδυναμία να δώσει τη συγκατάθεσή του.

    δ) Η επεξεργασία είναι αναγκαία για την εκτέλεση έργου δημόσιου συμφέροντος ή έργου που εμπίπτει στην άσκηση δημόσιας εξουσίας και εκτελείται από δημόσια αρχή ή έχει ανατεθεί από αυτή είτε στον υπεύθυνο επεξεργασίας είτε σε τρίτο, στον οποίο γνωστοποιούνται τα δεδομένα.

    ε) Η επεξεργασία είναι απολύτως αναγκαία για την ικανοποίηση του έννομου συμφέροντος που επιδιώκει ο υπεύθυνος επεξεργασίας ή ο τρίτος ή οι τρίτοι στους οποίους ανακοινώνονται τα δεδομένα και υπό τον όρο ότι τούτο υπερέχει προφανώς των δικαιωμάτων και συμφερόντων των προσώπων στα οποία αναφέρονται τα δεδομένα και δεν θίγονται οι θεμελιώδεις ελευθερίες αυτών.

    3. Η Αρχή μπορεί να εκδίδει ειδικούς κανόνες επεξεργασίας για τις πλέον συνήθεις κατηγορίες επεξεργασιών και αρχείων, οι οποίες προφανώς δεν θίγουν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των προσώπων στα οποία αναφέρονται τα δεδομένα. Οι κατηγορίες αυτές προσδιορίζονται με κανονισμούς που καταρτίζει η Αρχή και κυρώνονται με προεδρικά διατάγματα, τα οποία εκδίδονται με πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης.

    Αυτό το τελευταίο νομίζω χρήζει ερμηνείας, δηλαδή μπορεί κάλλιστα το δικαστήριο να δεχτεί ότι η προστασία σου σε περίπτωση ατυχήματος υπερισχύει του (περιορισμένου)δικαιώματος της ιδιωτικότητας που έχει κάποιος που βρίσκεται σε δημόσιο χώρο.

    Αν τραβήξεις βέβαια κάποιον την ώρα που μπαίνει σε εκκλησία ή σε χώρο πολιτικής οργάνωσης την έκατσες - μόλις κατέγραψες ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/8/16 10:43

      Αυτές οι μαλακίες περί προσωπικών δεδομένων είναι απλά στροθοκαμηλισμός.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/8/16 13:55

      ο πρόεδρος των ταξιτζίδων είσαι και έγραψες όλες αυτές τισ μ@λ@κίες; copy-paste master!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/8/16 21:43

      Όχι ρε..."τυφεκιοφόρε", δεν είμαι

      Απλά αν επιτρεπόταν να καταγγείλω με βίντεο και φωτογραφίες όλους τους μαλάκες (σαν και σ..α) που κυκλοφορούν στη Ρόδο και οδηγούν όπως γουστάρουν και παρκάρουν όπως γουστάρουν, θα τους έπαιρναν τα διπλώματα και οι δρόμοι θα ήταν πιο ασφαλείς και άδειοι. ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ?????

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/8/16 08:38

    αυτοί οι φτωχούλιδες ταξιτσίδες που κάθε μέρα διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν δουλιά και θέλουν σε κάθε σεζόν να παντελονιάσουν μία μεζονέτα για να ικανοποιηθούν , αυτοί είναι οι αλήτες της ασφάλτου . Καθημερινά τρέχουν και κάνουν σφήνες για να προλάβουν να πάρουν πρώτοι το επόμενα αγώγι . Δεν λογαριάζουν προτεραιότητες , πεζούς γέρους τίποτε μόνο να προλάβουν και να βουτήξουν το πενηντάευρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/8/16 14:30

      γιατι δεν λες στο κεντρο της ροδου για τα ιχ που δεν σταματανε στις διαβασεις των πεζων!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/8/16 16:13

      Aν ειχαμε μια μεζονετα καθε σεζον,τωρα δεν θα ειμασταν ταξιτζιδες,θα ειμασταν κτηματομεσιτες.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος12/8/16 10:21

    Πολλά "παιδαρέλια" οδηγοί ταξί είναι απαράδεκτοι. Να τους παίρνετε τον Αριθμό τους και να τους καταγγείλετε (δεν χρειάζεται βίντεο). Μόνο έτσι θα σώσουμε ζωές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/8/16 14:54

      και εσεις με τα ιχ ειστε απαραδεκτοι!παρκαρετε πανω σε στροφες και δεν μπορει να στριψει ενα πουλμαν ενα λεωφορειο ενα και παρακολατε την κυκλοφορια!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/8/16 15:09

      πες μας στατιστικα τα πιο πολλα θανατηφορα τροχαια ειναι απο φτεξιμο των ταξιτζιδων;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος12/8/16 13:26

    Τι οδηγατε εσεις που μηλατε ποδηλατα.ελατε να δητε τι βλεπουμε εμεις κ ποσες ζωες εχουμε σωση τα βραδυα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/8/16 15:22

    Εγω δεν βλέπω όμως ατυχήματα με ταξι στη Ρόδό.Συνέχεια ΙΧ και μηχανάκια βλέπω φυσικά ''κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες''.Για δείτε λίγο οι Ροδίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σπυριδούλα12/8/16 17:17

    Λοιπον μπραβο μπραβο μπραβο αυτη η καταγγελεία είναι αλήθεια μου έτυχε περιπτωση στο ιδιο σημείο το ιδιο πράγμα εγω πρωτη να περνάω ο πισω ταξιτζής και να κοκαλλοσω γιατι άλλος ταξιτζης μου έκλεισε το δρόμο προσπερνόντας και ο πίσω ταξιτζης να με βρίζει ασύστολά γιατι λέει σταμάτησα και θα σκοτώσω κόσμο. Τι του λες του μ..... που ειχα και το μωρό μου μέσα στο αυτοκίνητο. Ειλικρινά όταν βλέπω ταξι αισθάνομαι ότι με κυνηγάνε δολοφόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/8/16 20:51

      Εύχομαι ο ανδρας σου να μην μείνει ανεργος,και αν χρειαστει κάποτε να εργαστει ως οδηγος ταξι τοτε θα καταλάβει ποσο πιεστικός είναι ο χρόνος για να βγάλει αυτό το γαμημένο το μεροκάματο!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/8/16 21:34

      Σπιριδουλα ακου λιγο,σημερα το πρω'ι'ιχ αυτοκινητο στην περιοχη μιρα μαρε καβαλισε πεζοδρομιο κτυπησε αναπηρο σε καροτσακι και τον εγκατεληψε!!!!Αλλου να αισθανεσαι για δολοφονους και ασε τα ταξι να κανουν την δουλεια τους, για το μεροκαματο βγαινουν οι ανθρωποι για να τα'ι΄σουν την οικογενεια τους.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος12/8/16 19:05

    Μεγαλυτερη ευθυνη για ατυχηματα στην ροδο εχει το ποτο μετα οι τουριστες και λιγοτερο οι ταριφες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/8/16 19:12

    ταξιτζηδες=κωλοφαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/8/16 03:49

      Πριν πεντε ημερες ετυχε να περναω απο οδο γρίβα και κρητης,και βλέπω ενα ταξι που εβγαινε απο την οδο κρητης δεν μπορουσε να στριψει προς την γριβα εξαιτιας ενος παρανομου παρκαρισμενου αυτοκινητου πανω στην γωνία και κόλησε στην μέση του δρόμου,και του λεγανε οι θαμώνες απο την απεναντι καφετέρια να κάνει πισω για να ξεμπλοκαρει η κυκλοφορια επιδή ειναι επαγγελματιας(Οταν παρκάρουν παράνομα πάνω στις γωνιές πως θα δουλεύσει ο επαγγελματίας!) απο πισω του ειχε μαζευτει ουρα πως να εκανε πισω,αριστερα του στη γριβα ειχε μαζευτει αλλη ουρα πως να εκανε μανουβρα,το ταξι ειχε σφηνωσει αναμεσα στο παρανομο παρκαρισμενο αυτοκινητο που ειχε παρκαρει πανω στην γωνία και αναμεσα στα τραπεζοκαθισματα της απεναντη καφετεριας που ειχαν κανει κατάληψη την ακρη του οδοστρώματος,τότε έρχεται ο οδηγος του παρανομου παρκαρισμενου οχήματος και το παίρνει ταυτόχρονα βγαίνει αλλος ενας θαμώνας απο την απένταντι καφετερια και έβγαλε με το κινητο την φάτσα του ταξιτζη για τον θυμάτε οπως ειπε,και δεν εβγαλε την φατσα του παρανομου οδηγου που ειχε παρκαρει πανω στην γωνια και παρακόλησε την κυκλοφορια!ΤΕΤΕΙΟΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΙΣΕ ΜΕ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος14/8/16 06:03

    Εκει τις κυριακες η ουρα κρατα 20 λεπτα μεχρι να περασεις,τα πιο πολλα ταξι δουλευουν με πρακτορια,και αν χασει ο πελατης το αεροπλανο εξαιτιας του μποτιλιαρισματος σε ολα τα φαναρια απο τα κολυμπια μεχρι το τσα'ι΄ρι θα διαμαρτυριθει στο πρακτοριο και η κουρσα του ταξι δεν θα πληρωθει,το πρακτοριο θα φροντισει την εχτra διαμονη της μιας ημερας του πελατη σε ξενοδοχειο μεχρι να φυγει την επομενη ημερα με αλλο αεροπλανο,και θα απαιτισει απο τον ταξιτζη να πληρωθει το δωματιο του ξενοδοχειου επιδη αργησε να παρει τον πελατη στο αεροδρομιο και εχασε το αεροπλανο,και ολα αυτα εξαιτιας του κυκλοφοριακου προβληματος!Συγγνωμη αν καμια φορα γινομαστε παραβατες εξαιτιας της πιεσης του χρονου!Αυτες ειναι η συνθηκες της δουλειας μας,λιγο κατανοηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ολα τα παραπανω δεκτα !! ομως σας προσκαλω ολους να βρεθειτε στον παραλιακο δρομο-ο θεος να τον πει δρομο- τωρα που ειναι το πανηγυρι να δειτε ποιοι ειναι αυτοι που κανουν υπαρβαση ταχυτητας !! ελατε να δειτε ποιοι και πως τρεχουν στον κωλοδρομο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/8/16 10:00

      Σίγουρα τους ταξιτζίδες εννοεις,να σου εξηγισω γιατι τρεχουμε απο αυτον τον κολοδρομο που μας βαζουν να περασουμε!Ο πελάτης όταν κλείσει π.χ. ένα δωματιο ξενοδοχείου στην πολη της ροδου,το ξενοδοχειο διαφημιζει στο ιντερνετ οτι απέχει 20 λεπτα απο το αεροδρομιο,φθάνει ο πελατης ενα πρωί στο αεροδρομιο της ροδου με την οικογενεια του παίρνει ενα ταξι και σε 20 λεπτά φθάνει στον προορισμό του.Στην επιστροφή όμως ο πελάτης δεν γνωριζει ότι χρόνος για να φθάσει στο αεροδρόμιο διπλασιάζεται απο την κίνηση του πανηγυριού και αρχίζει να ανησηχεί που θα χάσει το αεροπλάνο.Εσενα θα σου αρεσε να χάνουν το αεροπλάνο τετραμελης οικογενειες τουριστων με παιδάκια και να κιμούνται στο αεροδρόμιο;θα γινόμασταν διέθνως ρεζίλι!

      Διαγραφή
  13. Νικόλαος Καντιδακης15/8/16 10:47

    Όλοι εσείς που σας φταίνε τα ταξί για όλα για βάλτε και το όνομα σας να ξέρουμε με ποιους μιλάμε.
    Και όταν ο πελάτης μπαίνει στο ταξί και σου λέει χάνω την πτήση τι πρέπει να του πούμε έχει ένα φανάρι που θες 30' να το περάσεις άρα μείνε εδώ να πληρώσεις 1000€ για κάποιους που δεν ξέρουν να κάνουν σωστά την δουλειά τους να βάλουν αισθητήρες όταν μια πλευρά δεν έχει πολλά αμάξια να αφήνει το πράσινο παραπάνω εκεί που έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *