ροή ειδήσεων

Σύντομα θα έρχονται απευθείας στον Πειραιά: Λαθρομετανάστες έφτασαν στην Καλαμάτα και στην Μύκονο!

Μπορεί οι ψεύτες του Σύριζα να λένε ότι δεν υπάρχει νέα έξαρση της λαθρομετανάστευσης, τα γεγονότα όμως τους διαψεύδουν πανηγυρικά.

67 λαθρομετανάστες διαφόρων εθνοτήτων περισυνέλεξε και μετέφερε σκάφος του Λιμεναρχείου Καλαμάτας από τις βραχονησίδες «δύο Αδέρφια» νότια της νήσου Σαπιέντζας.

Οι λαθρομετανάστες έχουν μεταφερθεί και βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο της Πύλου.

Στις 4:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής άγνωστος τηλεφώνησε στην αστυνομία για ύπαρξη μικρού σκάφους κοντά στη νήσο Σαπιέντζα, η αστυνομία ειδοποίησε το κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας και αμέσως πλωτό σκάφος του Λιμενικού ξεκίνησε έρευνα στην περιοχή όπου το χάραμα εντόπισε, νότια της νήσου Σαπιέντζα, στις βραχονησίδες «δύο Αδέρφια», ένα μικρό ξύλινο σκάφος λευκού χρώματος, το οποίο είχε προσαράξει και τους ανθρώπους να έχουν βγει στα βράχια. Το σκάφος του Λιμενικού προσέγγισε στις βραχονησίδες και περισυνέλεξε 67 άτομα τα οποία μετέφερε στο λιμάνι της Μεθώνης.

Αν και δεν θα το φανταζόμασταν ποτέ, τελικά έγινε κι αυτό: Οι κοσμικοί επισκέπτες παραλίας της Μυκόνου είδαν ξαφνικά μπροστά τους 35 λαθρομετανάστες.

Το κοντράστ της εικόνας είναι χαρακτηριστικό. Σε γνωστή φημισμένη παραλία του νησιού, την Λιά, αποβιβάστηκαν 35 λαθρομετανάστες οι οποίοι συνοδεία ανδρών του Λιμενικού Σώματος, περπατώντας ανάμεσα στις ξαπλώστρες πήραν το δρόμο για τα περαιτέρω.


ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *