ροή ειδήσεων

ΟΥΤΕ ΓΟΥΛΙΑ και στις διακοπές: Εξόρμηση μποϊκοτάζ σε Ρόδο

1063 ημέρες μποϊκοτάζ από τους απεργούς – απολυμένους της Coca Cola

Δεν σταματάνε. Δεν θα σταματήσουν και δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τον αγώνα τους μέχρι την τελική δικαίωση. Με ήλιο και βροχή, με χιόνια και κρύο, οι απεργοί – απολυμένοι της Coca Cola από το εργοστάσιο Θεσσαλονίκης, έχουν κάνει τρόπο ζωής τον αγώνα τους, κόντρα στην εταιρία των 2.500 απολύσεων, των επτά λουκέτων σε εργοστάσια.

Η τελική δικαίωση θα έρθει μόνο όταν ανοίξει το εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και όλα τα εργοστάσια ανά την Ελλάδα, τα οποία στο βωμό του κέρδους –όπως υποστηρίζουν οι απεργοί – απολυμένοι- αποφάσισαν τα γκόλντεν μπόις της πολυεθνικής να κλείσουν και να τα μεταφέρουν σε άλλες βαλκανικές χώρες, με φτηνά εργατικά κέντρα και μειωμένη φορολογία.


Ακόμα και εν μέσω των… παχιών αγελάδων, ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι με τον καύσωνα, οι απεργοί – απολυμένοι βγήκαν στους δρόμους και συνέχισαν την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για το μποϊκοτάζ.

Πριν από μερικές ημέρες, κλιμάκιο των απεργών – απολυμένων μετέβη στο νησί της Ρόδου, όπου με τηλεβόα, με τα γνωστά μπαλόνια του μποϊκοτάζ και αφισοκολλήσεις, ενημέρωσαν κατοίκους και τουρίστες, για τον αγώνα τους.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο αγώνας των απεργών – απολυμένων έχει «σπάσει» προ πολλού το φράγμα των 1000 ημερών, καθώς μετράει σήμερα 1.063 ημέρες.

Δείτε φωτορεπορτάζ από τη Ρόδο…










Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *