ροή ειδήσεων

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


Αναγνώστης: Πηγα να κανω ενα εξωτερικο πλύσιμο στο αμαξι μου με την προσφορα. Αφου προπληρωσα το ποσο παρελαβα το αμαξι μου με σπασμενο τον πισω υαλοκαθαριστηρα! Ζηταω λοιπον απο το προσωπικο να μου φωναξει τον υπευθυνο να παραπονεθω για την ζημια καθως ακομα δν εχουμε ανακαλυψει που βρισκεται ο σπασμενος υαλοκαθαριστηρας...! Ενας υπαλληλος λοιπον ξαναμπαινει στο πλυντηριο και μου φερνει τον σπασμενο υαλοκαθαριστηρα στο χερι! εφοσον προσπαθει πρωτα να με κοροιδεψει και να ξανατοποθετησει τον υαλοκαθαριστηρα στη θεση του, πραγμα αδυνατον εφοσον ειχε σπασει απο τη βαση και με θρασσος μου λεει οτι προφανως ειχε ηδη ζημια..

Εξαλλη πλεον απο το θρασσος τους, επιμενω να δω τον υπευθυνο και να μιλησω μαζι του. Ενας αλλος υπαλληλος μου λεει οτι ολοι εκει ειναι υπευθυνοι... Υπευθυνοι σε τι? κανεις δεν αναλαβε την ευθυνη για την ζημια που προκληθηκε εντος του πλυντηριου που πηγα απλα για ενα πλυσιμο ρουτινας του αυτοκινητου μου. Αρχισαν λοιπον να μου λενε ηλιθιες δικαιολογιες, οτι στο αμαξι υπηρχε ηδη ζημια ή οτι ηταν χτυπημενο απο πριν... Αν ειναι δυνατον αυτοι οι υπευθυνοι ανθρωποι , να μην αναλαμβανουν την ευθιυνη που ηταν ολη δικη τους!

Εφοσον αρχισα να γινομαι πιο πιεστικη για να μιλησω με τον υπευθυνο της "σοβαρης" αυτης επιχειρησης..μου εδωσαν, για να με ξεφορτωθουν, το τηλεφωνο του ασφαλιστη της επιχειρησης στην ασφαλιστικη για να με αποζημιωσουν για τη ζημια. Επικοινωνησα λοιπον κ εγω με τον συγκεκριμενο κυριο, μηπως και καταφερω να βγαλω ακρη, ο οποιος μου ειπε οτι δν καταλαβαινει γιατι εδωσαν το τηλεφωτο του για μια τοσο μικρη ζημια που θα επρεπε να αποκατασταθει απο αυτους επι τοπου.

Την επομενη ημερα πια (03.08.2016) κι αφου επικοινωνησε με τον ιδιοκτητη της επιχειρησης οπως μου ειπε, μου ανακοινωσε οτι η αστικη ευθυνη που εχει το πλυντηριο ειναι για ζημιες ανω των 400 ευρω...! Δηλαδη για να σε αποζημιωσουν θα πρεπει να σου καταστρεψουν τελειως το αμαξι, να σου το κανουν λαμπογυαλο ή κατι τετοιο ωστε να φτασει η ζημια τα 400 ευρω και να αποζημιωθεις...

Αφου προσπαθησα επανειλημμενως να επικοινωνησω με το πλυντηριο και το τηλεφωνο που υπαρχει στην αποδειξη τους, δεν καταφερα να μιλησω με κανενα, ουτε με τον ιδιοκτητη, διοτι δεν απανταει κανεις οσες φορες κι αν πηρα και η κληση καταληγει σε φαξ!

Ειναι ντροπη λοιπον για τον ιδιοκτητη που διατηρει την συγκεκριμενη επιχειρηση να κοροιδευει τους πελατες του με τετοιο ανηθικο τροπο και να προσπαθει να ριξει το φταιξιμο οπουδηποτε αλλου και να μην αναλαμβανει την ευθυνη για ζημια που προκληθηκε εντος της επιχειρησης του και με τοσο προφανη τροπο!

Επλυνα το αμαξι μου κι εφυγα με τον υαλοκαθαριστηρα στο χέρι και ζημιά των 20 ευρω! 
Ντροπη τους και παλι ντροπή τους!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/8/16 13:17

    ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΦΥΜΙΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/8/16 14:05

    pes mas to onoma tis epixeirisis.na xeroume gia pion milas.na min tin patisoune k alli.ean einai etsi postales?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/8/16 16:56

    Εάν είναι αυτός που νομίζω απορώ πως σας έδωσαν και απόδειξη!
    Τα χρήματα τα εισπράτει αυτός που ρίχνει νερό στην αρχή με το πιεστικό και μετά απόδειξη ταμειακής δεν δίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *