ροή ειδήσεων

Για απόπειρα φίμωσης καταγγέλλουν τον Δήμαρχο οι υπάλληλοι του Δήμου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ



Με την αριθ. 2787/05-08-2016 απόφαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου μετακινήθηκαν εργαζόμενοι από ορισμένες υπηρεσίες σε άλλες.
Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει Δ/νση στο Δήμο που να είναι πλήρως στελεχωμένη και να διαθέτει προσωπικό αντίστοιχο με τις ανάγκες που αυτές επιβάλλουν. Όλες οι Δ/νσεις είναι αποδεκατισμένες, αφού συνταξιοδοτείται προσωπικό χωρίς αυτό να αναπληρώνεται. Με το πρόσχημα λοιπόν αυτό πραγματοποιήθηκε και η μετακίνηση της συναδέλφισσας και μέλους του Δ.Σ., Μιχαηλίδη Δέσποινας από το Τμήμα Μελετών, Σχεδιασμού και Συντήρησης Πρασίνου της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου, στο Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής και Ανάπτυξης της Δ/νσης Πρωτογενούς Τομέα.
Ως Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου Ρόδου, ζητήσαμε τη Δευτέρα ακρόαση από το Δήμαρχο, για να εκφράσουμε τις αντιρρήσεις μας στην απόφασή του αυτή, η οποία επιδιωκόταν εδώ και χρόνια εξαιτίας της συνδικαλιστικής δράσης της συναδέλφισσας. Ο κος Δήμαρχος, λόγω φόρτου εργασίας, δεν μπόρεσε ούτε την ίδια μέρα, ούτε τις επόμενες δύο να δεχτεί για μερικά λεπτά τους εκπροσώπους των εργαζομένων και μας παρέπεμψε στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου.
Ο κ. Γενικός δικαιολόγησε τη μετακίνηση με το επιχείρημα της εκπόνησης μελετών για την αναβάθμιση της Κοιλάδας Πεταλούδων, το οποίο όμως δεν ευσταθεί, διότι στην πραγματικότητα η μόνη αρμόδια υπηρεσία, για τις ανάγκες της Κοιλάδας, είναι η Δ/νση στην οποία ήδη υπηρετεί η συναδέλφισσα και η οποία άλλωστε, όποτε ζητήθηκε εκπόνηση κάποιας μελέτης, προέβη στις απαραίτητες ενέργειες.
Εκτός όμως των προαναφερόμενων επισημαίνουμε και το υπ΄αριθ. Πρωτ. 2/65578/10-08-2016 έγγραφο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου, η οποία ουδέποτε ενημερώθηκε για την μετακίνηση αυτή, σύμφωνα με το οποίο ζητείται η άμεση επαναφορά της συναδέλφου ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της Υπηρεσίας.
Από τα παραπάνω επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι ο λόγος της μετακίνησης της συναδέλφισσας και μέλους του Δ.Σ., δεν είναι οι υπηρεσιακές ανάγκες που επικαλείται αλλά η ενόχληση της Δημοτικής Αρχής από την συνδικαλιστική της δράση.
Θα είμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσης των συναδέλφων και περιμένουμε την ανάκληση της απόφασης.
Το μόνο σίγουρο είναι πως τέτοιες ενέργειες συσπειρώνουν τους εργαζόμενους και δεν τους φοβίζουν.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/8/16 21:21

    Αν κρίνω εγώ ο φορολογούμενος πολίτης που σας πληρώνω τον μισθό σας τα χάλια που έχουν οι Πεταλούδες, το Ροδίνη και τα πάρκα της Ρόδου, μάλλον αυτή η κυρία ή είναι άσχετη με το αντικείμενο που πληρώνεται ή εντελώς στραβή για να έχει το πράσινο τέτοια χάλια!!!! Και μάλλον καλά έκανε ο δήμαρχος και την μετακίνησε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/8/16 00:53

    Πρέπει να δουλεύατε σε κανένα SUPER MARKET. Ρε άντε που δημοσιοποιείται τέτοια γεγονότα. Έπρεπε να δουλεύατε κάπου με ιδιωτική πρωτοβουλία. Ρε ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *