ροή ειδήσεων

Δυνατά… το Καλοκαιράκι: Αρβανιτάκη και Πορτοκάλογλου στη Ρόδο


Στο θέατρο Μεσαιωνικής τάφρου, στη Ρόδο θα βρεθούν στις 8 Αυγούστου 2016 η Ελευθέρια Αρβανιτάκη κ ο Νίκος Πορτοκάλογλου .



Ο χειμώνας που πέρασε βρήκε την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη – και όχι μόνο- να ζεσταίνουν το κοινό σε αυτή την πρώτη εφ όλης της ύλης συνεργασία τους με ένα πρόγραμμα φωτεινό και πηγαίο.



Έμπλεξαν ομοιότητες και αντιθέσεις, ηλεκτρισμό κι ευαισθησία. Μοιράστηκαν συνεχώς την σκηνή , αντάλλαξαν μεταξύ τους τραγούδια και με μαεστρία μοναδική οδήγησαν την καταπληκτική τους μπάντα ανάμεσα σε δύση κι ανατολή σε μουσικές αγάπες και τραγουδιστικά «απωθημένα».



Όταν ο Νίκος ρωτούσε “Should I Stay Or Should I Go?” η Ελευθερία είχε έτοιμη την απάντηση: “Θα Σπάσω Κούπες”. Έπειτα, στην δήλωση “I Will Survive” χωρίς χρονοτριβή απαντούσε με “Ικαριώτικο” για να κορυφώσει το δικό τους διαφορετικό live-party που άφηνε πίσω του κάθε βράδυ μόνο χαρούμενα χαμογελαστά πρόσωπα.



Αυτό το live-party ζεσταίνει ξανά τις μηχανές του και παίρνει τώρα τους καλοκαιρινούς δρόμους, να τρέξει ένα γύρο στην Ελλάδα και την Κύπρο.



Σε θέατρα ανοιχτά , σε φεστιβάλ, δίπλα στο κύμα και κάτω από τα αστέρια με μια αδημονία και μια υπόσχεση για ακόμη πιο δυνατές συγκινήσεις.



Κι οι δυό τους, η Ελευθερία Αρβανιτάκη κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου, σ’ αυτό το καλοκαιρινό ταξίδι δεν θα παραλείψουν να παρουσιάσουν και καινούργιο υλικό.



Η Ελευθερία θα συνεχίσει να αφηγείται ιστορίες από το τελευταίο της άλμπουμ “9+1 Ιστορίες” ενώ θα μας βάλει στον ρυθμό του νέου της σινγκλ από το άλμπουμ με τίτλο “Μακριά Απ’Την Τρικυμία” σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Λήδας Ρουμάνη. Ο Νίκος θα παίξει ζωντανά για πρώτη φορά τραγούδια από τον νέο του δίσκο που αυτό τον καιρό ολοκληρώνεται όπως το “Αν Μια Φορά Ρωτούσες” που έχει ήδη ακουστεί πολύ. «Δυνατά… το Καλοκαιράκι»

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *