ροή ειδήσεων

Γλιτώστε χρόνο και χρήμα με αυτά τα διαδικτυακά εργαλεία


Επτά τρόποι για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας.


του Ντρου Χέντρικς

Όταν ηγείστε μιας επιχείρησης, είστε υποχρεωμένος να επιτελείτε μια πληθώρα καθηκόντων την ίδια στιγμή, για να επιβιώσετε. Κι αν θέλετε να επεκταθείτε, είστε αντιμέτωπος μ’ ένα πρωτόγνωρο επίπεδο …χάους.

Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν εξαιρετικά εργαλεία που σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια, διευκολύνοντας τη διαδικασία της επέκτασης. Ιδού εφτά απ’ αυτά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, διατηρώντας παράλληλα την πνευματική και ψυχική σας υγεία!

Toptal
Το Toptal είναι ένα δίκτυο κορυφαίων αυτοαπασχολούμενων developer και σχεδιαστών απ’ όλο τον κόσμο. Αν έχετε μια ιστοσελίδα ή μια εφαρμογή που πρέπει να κατασκευαστεί, ή ένα πρόβλημα που πρέπει να επιλυθεί, ή ένα σχέδιο που πρέπει να βελτιωθεί, η Toptal θα σας βοηθήσει να ταιριάξετε την ανάγκη της επιχείρησής σας με έναν ειδικό που θα τεθεί άμεσα στη διάθεσή σας. Και η Toptal αναλαμβάνει τον έλεγχο κάθε επαγγελματία, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε εσείς.

Hootsuite
Η ισχυρή παρουσία στα κοινωνικά μέσα και η σταθερή διάδραση με followers και πελάτες είναι κρίσιμα στοιχεία για την οικοδόμηση μιας καλής φήμης κι ενός δυνατού εμπορικού σήματος. Η Hootsuite σάς βοηθά να διαχειριστείτε τους διάφορους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων σας – από το Facebook και το Twitter μέχρι το Google+ και το LinkedIn – σε μία πλατφόρμα. Και σας εξασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ποτέ ένα μήνυμα από μελλοντικό σας πελάτη, ισχυροποιώντας παράλληλα κάθε προωθητική εκστρατεία σας.

Due
Η Due είναι μια δωρεάν πλατφόρμα υπηρεσιών πληρωμών που στόχο έχει τη διευκόλυνση της διαχείρισης των πληρωμών σας. Δημιουργήθηκε το 2015, παρέχοντας μια εύχρηστη πλατφόρμα διαδικτυακής έκδοσης τιμολογίων για ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Ήδη, χιλιάδες επαγγελματίες έχουν επωφεληθεί από την πλατφόρμα για τη διαχείριση των ψηφιακών πορτοφολιών τους.

Google Analytics
Η Google Analytics παρέχει τα στοιχεία που χρειάζεστε για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας αποτελεσματικά. Μετρά πωλήσεις και μετατροπές, δείχνοντάς σας πώς αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες με την ιστοσελίδα σας, και τι πρέπει να κάνετε για να τους διατηρήσετε. Η πλατφόρμα σας βοηθά να εξαλείψετε κάθε ανάγκη για να μαντέψετε οτιδήποτε, βελτιστοποιώντας την εμπειρία των πελατών σας.

Moz
H Moz είναι ένας σημαντικός παίκτης στην παροχή συμβουλών για τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης. Αποστολή της είναι η απλοποίηση του διαδικτύου για τους πελάτες, και ο τρόπος με τον οποίο το επιτυγχάνει αυτό είναι μέσω της αποκωδικοποίησης των μυστηρίων των δεδομένων. Και τα τέσσερα εργαλεία που προσφέρει (Moz Pro, Moz Local, Moz Content και Follower Wonk) ισχυροποιούν κάθε προωθητική πρωτοβουλία σας.

Google Webmaster Tools
Με τα Google Webmaster Tools, μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση αναζήτησης της ιστοσελίδας σας. Μια υψηλή κατάταξη στο Google Search είναι σημαντική ώστε οι άλλοι να βρίσκουν την επιχείρησή σας διαδικτυακά, και το συγκεκριμένο εργαλείο σάς επιτρέπει να κατανοείτε πληρέστερα τις λέξεις-κλειδιά που προσελκύουν τους ανθρώπους στην ιστοσελίδα σας.

Reddit
Πολλοί άνθρωποι ξέρουν το Reddit ως «το εξώφυλλο του διαδικτύου» – ένας χώρος για συζήτηση και αξιολόγηση περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες. Παράλληλα, το Reddit μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην επέκταση της επιχείρησής σας, καθώς προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία «εξανθρωπισμού» του εμπορικού σας σήματος μέσω της αλληλεπίδρασης με θαυμαστές ή πελάτες. Η ιστοσελίδα παρέχει επίσης ένα φόρουμ όπου οι χρήστες μπορούν να συζητήσουν το προϊόν σας και να δώσουν πραγματική ανατροφοδότηση.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *