ροή ειδήσεων

Σε διεθνή έκθεση εναλλακτικών μορφών τουρισμού θα συμμετάσχει ο Δήμος Ρόδου


Στη διεθνή έκθεση τουρισμού Tour Natur 2016 που θα πραγματοποιηθεί στο Ντύσελντοφ της Γερμανίας,
στο διάστημα από Παρασκευή 2, έως και Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να συμμετάσχει ο Δήμος της Ρόδου.

Η συγκεκριμένη έκθεση επικεντρώνεται σε μορφές εναλλακτικού τουρισμού και σε υπαίθριες δραστηριότητες, όπως είναι η πεζοπορία, η ορειβασία, η ποδηλασία και η αναρρίχηση.

Απευθύνεται άμεσα στο καταναλωτικό κοινό, η πλειοψηφία του οποίου είναι ιδιώτες, οι οποίοι προσέρχονται στην έκθεση προκειμένου να ενημερωθούν και να αποφασίσουν για τις επόμενες διακοπές τους. Είναι συνήθως άτομα με υψηλό εισοδηματικό και βιοτικό επίπεδο.

Σημειώνεται ότι ο εναλλακτικός τουρισμός αποτελεί την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού παγκοσμίως. Μόνο οι Γερμανοί ξοδεύουν σχεδόν 8 δισ. ευρώ ετησίως για εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Η συμμετοχή στην τουριστική έκθεση Tour Natur 2016 θα βοηθήσει στην επέκταση της τουριστικής περιόδου και θα ενισχύσει σημαντικά την επιλογή της Ρόδου, ως προορισμού εναλλακτικών μορφών τουρισμού.Στόχος της συμμετοχής στην έκθεση είναι η διανομή προωθητικού εντύπου υλικού στους επισκέπτες της έκθεσης και η άμεση πληροφόρησή τους σχετικά με τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού στη Ρόδο.


Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιούνται επίσης συναντήσεις, τόσο με σημαντικούς διεθνείς tour operators, όσο και με επαγγελματίες του τομέα του τουρισμού που στόχο έχουν την προσέλκυση σημαντικού αριθμού Γερμανών τουριστών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *